Itt az ősz, vele pedig a PlayStation hatalmas évszakos játékakciója, amely keretében több ezer remek alkotásra és kiegészítőre szórhatjuk el a pénzünk.

2023.10.11. – A hagyományos játékboltokba a mai napig különösen jó érzés beszédülni, bár az esetek túlnyomó többségében már nem játékkal, inkább csak valamilyen mörccsel vagy kiegészítővel térünk a kasszához. A játékosok többsége a játszanivalót már digitális formában veszi meg, aminek csupán egyik oka a kényelem.

A legfőbb szempont a platformok állandó és változatos akcióik lehetnek, melyek során nem ritkán több ezer remek címet jóárasítanak. Pont, mint most, amikor elindult a Sony nagy őszi játékvására, amiben közel 3000 érdemes játék között vadászhatunk a legmegérősebbre. Ezzel a tempóval pedig egyetlen – még létező – fizikai játékbolt sem képes versenyezni, a nap végén úgyis a pénztárca fog dönteni, a digitális játékokat pedig jelenleg nem csak egyszerűbb, de sokszor jóval olcsóbban lehet beszerezni.

A PS Store őszi vására egészen október 26-ig fog tartani, ez idő alatt pedig nem csak figyelemre érdemes kisebb indie gyöngyszemeket, hanem AAA-s játékóriásokat is berámolhatunk – természetesen az eredeti áruk töredékéért csupán. Szóval mindenképpen érdemes lesz átnyálazni a teljes listát, még ha oly lehetetlennek is tűnik a 2851 akciós tétel végére érni.

De, hogy megkönnyítsük a dolgod, mutatunk néhány remek ajánlatot, melyekkel bizton nem lősz mellé:

De mindezeken túl is bőséggel akadnak kiváló akciók, így érdemes lehet még ennél is jóval mélyebbre merülni a PlayStation őszi kiárusításában. Ugyanakkor ne feledd: az akciós árak október 26-ig érvényesek. Viszont, akadnak más árleszállítások is, mint például a

De ez csak a jéghegy csúcsa, szóval az őszi akción túli leárazások között is érdemes körbenézni – amiket itt találsz.

De erről sem érdemes lemaradnod:

Bárki teljesen ingyen játszhat a frissen megjelent The Crew Motorfesttel

×