Fortnite

Jönnek a skinek a Fortnite-ba, amikre ész nélkül szórhatjuk a pénzt

2023.10.10. – A Fortnite-ra divat szórni az átkot, pedig bőséggel lenne ám mit ellesnie a konkurenciáknak, ha hasonlóan sikeres, na meg rentábilis játékként szeretnének hosszú évekig fennmaradni. A Call of Duty valami hasonlóképp tett, amikor sorra kezdték a játékba pakolni a legnagyobb sztárokat, sportolókat, vagy az ikonikus filmek közönségkedvenc szereplőit.

A skinek pedig őrületes pénzcsinálók. A játékosok (nem tagadom, bár kicsit szégyellem: én is) szeretnek pénzt lapátolni azokba az kinézetekbe, melyekkel 1) villoghatnak a lobby-kban és a meccseken, 2) érzelmileg kötődnek. Az én pénztárcám inkább az utóbbival lehet a legszélesebbre tárni, ezért is ijedtem meg, mikor megláttam a Fortnite halloweeni skinfelhozatalát.

Merthogy, idén is, ahogyan eddig szinte mindig, megejtik az ijesztetős, „spooooookie” Fortnitemares játékbeli eseményt, ami mindenféle halloweeni extra küldetést, fegyvert, játékmódot, és sok-sok minden más mellett nyilván új, tematikus skineket is magával hoz.

Namármost!

A halloweeni eseményt előkészítő 4.03-as frissítés éppenséggel a minap élesedett, amit letöltve egy teljesen új menürendszert is kapunk. A látványt még szokni kell, de ez a Fortnite már évek óta.

Ami viszont még ennél is sokkal izgalmasabb, hogy lelepleződtek a horror téma köré válogatott játszható (pontosabban megvásárolható) karakterek listája is, melyek között bizony bőséggel akadnak olyan figurák, akikre valószínűleg tömegek fogják elkölteni a szigorú önmegtartóztatás árán összekuporgatott drága V-bucks-ukat. Én legalábbis tuti így fogok tenni, hiszen olyan legendás horrorikonok teszik tiszteletüket a világ – egyik -legnépszerűbb játékában, mint

  • Michael Myers, a Halloween horrorfilm-sorozat közel megállíthatatlan pszichopatája
  • Jack Skellington, Tim Burton stop-motion animációsfilmjének barátságos, de túlontúl sok galibát okozó főhőse,
  • illetve Alan Wake, a fantasztikus Remedy csapatának hőse, aki 13 hosszú év után épp az Epic Games kiadásában október 27-én tér vissza a félelmetes kalandjának folytatásával.

De lesznek ismerős arcok is: a halloweeni vásár idejére szórhatjuk a pénzünket a horrorosított Sethre, Bogstickre, Phantom Meowsclesre, és Festival Phaedrára.

A valószínűleg 2000+ V-bucks-ért kiváltható figurák, illetve a velük járó cuccok – például csáklya, hátizsák, emote – mellett a játékosok a pályán megtalálhatják a visszatérő töklövőt, amivel bárki arcára fájdalmas sikolyokat robbanthatnak. Ha viszont a Wood Stake Launcher, vagy Thorne vámpírpengéje jobban illik a halloweeni skalpgyűjtéshez, akkor rajtunk áll, melyikkel érjük el a Victory Royale-t.

Mindezek mellett a Fortnite játékosoknak már jól ismerős boszorkányseprű, illetve a halloweeni cukorkagyűjtés fogja csúcsra járatni a hangulatot. Ami egyébként október 10-től egészen november 3-ig fog tartani, szóval a skinbevásárlással sem kell nagyon sietni.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Bódi Dániel

Korábbi cikkek

Új pálya, RANKED mód és még kard is – Ezt hozza el a Warzone Season 2

2024.02.01. - Ahogy arra számítani lehetett, a Call of Duty fejlesztői február első napján leleplezték…

7 perc telt el azóta...

Több szinten is hibás a Counter-Strike 2 füstje – Reprodukálható a bug

2024.02.01. - Nem is olyan rég kerültek ismét reflektorfénybe a Counter-Strike 2 gránátok. Január utolsó…

8 perc telt el azóta...

Hazánkba is megérkezett az AMD új gamer CPU-ja, nem csak az USA-ba

2024.02.01. – Az AMD 2022 márciusában jelentette be az első, X3D végű processzorát. Ez még…

23 perc telt el azóta...

Visszatért a Warzone egyik legjobb fegyvere – Ez a kiegészítő a titok

2024.02.01. - Február 7-én elstartolt a Warzone és Modern Warfare III újabb közös szezonja. A…

38 perc telt el azóta...

Ezt az ingyen játékot neked szánják, ha szereted az agyad is használni játék közben

Bódi Dániel 2024.02.01. - Az egyedi, művészi és a kifejezetten intelligens játékok kedvelői, akik nem…

59 perc telt el azóta...

Meghalt a Nokia, éljen a Nokia! Nincs több okosmobil, de a márka nem tűnik el

Gábor János 2024.02.01. - Elég egyértelmű jelzést küldött a Nokia készülékeket gyártó cég arról, hogy…

3 óra telt el azóta...