A Warzone decemberben ismét átalakul. A pályák felhozatala is változik majd, egy teljesen új helyszínnel is találkozhatnak majd a játékosok.

2023.10.09. – A Modern Warfare III béta tesztje jelen pillanatban is zajlik, első körben a PlayStation tulajdonosok örülhetnek. Péntektől azonban az Xbox és PC tulajdonosok is beszállnak majd a buliba, igazi cross-platform őrületben lehet része a játékosoknak. Múlt csütörtökön szinte mindent meg is tudtunk az idei címmel és a Warzone játékokkal kapcsolatban a Call of Duty Next eseménynek köszönhetően. Azóta persze részletesebb blogbejegyzések is napvilágot láttak, így az elkövetkezendő hetek sem lesznek unalmasak.

Urzikstan - Warzone

Urzikstan

A Modern Warfare III multiplayer és zombi módja mellett szó esett a Warzone-ról és annak mobilos változatáról is. Utóbbira nem érdemes sok szót fecsérelni, hiszen a fejlesztők nemes egyszerűséggel jövőre csúsztatták a megjelenési dátumot. A konzolos és PC-s battle royale rajongók azonban annál jobban örülhettek a bejelentésnek. Egy teljesen új pályát és két visszatérő is debütál a friss kliensben az elkövetkezendő egy évben. A Modern Warfare III integrációnak köszönhetően az elsőre nem is kell tovább várni december első napjainál. Ekkor startol el a Season 01, mely magával hozza Urzikstan pályáját.

Mekkora lehet a Warzone új pályája?

Egy-egy Warzone pálya mérete nem csak a játszható módokat, de többek között a résztvevő játékosok számát is meghatározhatja. Éppen ezért a rajongók kiemelten kíváncsiak arra, hogy mekkora területtel érkezik majd az új helyszín. Szerencsére már erről is lehet elképzelésünk, a fejlesztők néhány extra információt is elhintettek Urzikstan pályájával kapcsolatban. Az biztos, hogy Urzikstan nagyobb lesz, mint Caldera, ám kisebb mint Al Mazrah. Ez azt jelenti, hogy a játék második legnagyobb térképét köszönthetjük a képében, akkor is, ha a pontos méreteit nem ismerjük.

  1. Al Mazrah (7,095,838 m^2)
  2. Urzikstan (A pontos számadat ismeretlen)
  3. Caldera (6,405,025 m^2)
  4. Verdansk (5,835,157m^2)
  5. Vondel (2,457,056 m^2)
  6. Fortune’s Keep (240,790m^2)
  7. Ashika Island (222,002m^2)
  8. Rebirth (152,865m^2)

A pálya nem csak nagy lesz, de kifejezetten sűrűn találkozhatunk majd épületekkel, nagyobb városokkal. Két hónapon belül tehát ismételten átalakul a Warzone. Vondel, Urzikstan és Ashika Island felhozatalával kell beérnünk, Al Mazrah teljesen kikerül a képből, de később Rebirth és Fortune’s Keep is megérkezik majd.

Ezekkel a tárgyakkal érkezik a Modern Warfare III és az új Warzone

×