Az első héten a PlayStation játékosoké volt a főszerep. Péntek estétől útjára indul a második Modern Warfare III béta időszak is.

2023.10.09. – A Modern Warfare III bétájának első hete lassan véget is ért. Ezt a pár napot a PlayStation felhasználók élvezhették első körben, hiszen ennél a címnél még élt az exkluzivitás. Talán ez volt az utolsó ilyen időszak, ám a pontos szerződések ismeretének hiányában ez még nem biztos. A játékosok nem fogták vissza magukat, kipróbálták az összes újdonságot. Legyen szó fegyverekről vagy éppen friss tárgyakról, pár nap alatt hamar kiderült, hogy melyekkel lesz érdemes kalkulálni a második héten. Szerencsére a Dexerto csapata össze is gyűjtötte ezeket a közösség számára. Előfordulhat persze, hogy a Cross-Play, második hétre változtatnak a fegyverek tulajdonságain, ám erre nem sok esély van.

5. Striker

Modern Warfare III

A Call of Duty rajongóknak nem ismeretlen a fegyver, ám nem biztos, hogy Striker néven hivatkoznak rá. Az eredeti Modern Warfare 2 után UMP-45-nek hívja mindenki. A szokásos gyors mobilitás és TTK értékek ezúttal sem maradtak el. Ideális lehet agresszív játékosok számára.

4. BAS-B

A BAS-B kiváló AR, ez már a béta alatt is kiderült. Hasonlít a MCW-hez, ám némileg lassabb tűzgyorsaság jellemzi, ezért kapta csak meg a negyedik helyet. Nagyobb távolságokra pazar, ám közelre már elvérezhet más fegyverek ellen.

3. Rival-9 – A legjobb Modern Warfare III SMG

Modern Warfare III

Ismét egy közösségkedvenc fegyver, mely nagy eséllyel kötelező választás lehet az első szezonban. Minden SMG-re jellemző tulajdonsággal rendelkezik, közelharcban nem sok párja akadt az elmúlt napokban. Ráadásul közepes távolságokon is bevethető, mely aranyat érhet a tűzpárbajok során.

2. MTZ-556

Modern Warfare III

Egy könnyen használható AR fegyver, mely szintén hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt hétvége során. Legyen szó akár közelharcról, akár távolabbi pötyögtetésről, az MTZ-556 nem sokat fog kérdezni az ellenfeleinktől.

1. MCW – A legjobb Modern Warfare III AR

A játékosok ACR-ként ismerhették a Modern Warfare 2-ben, itt pedig MCW néven kell keresni. Alacsony visszarúgás, nagy tűzgyorsaság, kiváló sebzés nagy távolságok esetén is. Mi kell még? Egyértelműen ez most a Modern Warfare III legjobb választása, nagy eséllyel a második héten is tarol.

Most már nem kell sokat várni a PC-s bétára sem:

Ma este startol a Modern Warfare III bétája – Így készülj fel

×