A Netflix októbert sem blicceli el, és irdatlan mennyiségű újdonsággal lepi meg az előfizetőit. Össze is szedtük az összeset.

Az októberben távozó tartalmakkal a Netflix súlyos deficitnek nézett elébe még néhány napja, aminek nyilván mi, előfizetők nem különösebben örültünk. Bár a 88 lekerülő tartalmakat így is meg fogjuk siratni, sokáig azért nem fogjuk itatni az egereket, miután rákukkaltottunk az újdonságok igen méretes listájára.

A Netflix októberben megannyi remek, érdekes és izgalmas néznivalóval készül, melyek között bizonyosan mindenki meg fogja találni a fogához valót. Élsz-halsz a koreai sorozatokért? Most kapsz párat. Imádod a természetet és a bolygó flóráját páratlan részletességben bemutató dokumentumfilmeket? Zokogni fogsz, Stephen Spielberg által készült, Morgan Freeman narrálta földtörténeti doksin. De, ha bírod a bűnügyi doksikat, akkor sem leszel szomorú.

A videojáték-őrülteknek külön ki kell emelnem a Ubisoft-Netflix animációs produkcióját, a Laserhawk kapitányt, ami a népszerű Far Cry-játéksorozat egy méltán sikeres kiegészítőjén, a Blood Dragonon alapul.

Ahogyan a sport, pontosabban a focirajongók is elszotyizhatnak majd a David Beckham pályafutásáról szóló életrajzi dokumentum sorozaton, amiben nem csak a manchasteri sztárjátékos, hanem a legendás Alex Ferguson is feleleveníti a régi emlékeket.

De lehetetlen volna mindent külön kiemelni, hiszen tényleg rengeteg újdonság közül válogathatunk, legyen szó animéről, valóságshow-ról, akciósorozatról, drámáról, vagy akár horrorról. Az alábbi listában összeszedtük az összes jelenleg ismert októberi érkezőt, de ismervén a Netflixet, nem lepődnék meg, ha a hónap közben ezeken felül is hozzáadna pár filmet a kínálathoz.

FONTOS: hogy a filmek és sorozatok címére bökve azonnal a Netflix-alkalmazásban, a profiljaikon találod magad, így gyorsan és kényelmesen a saját listádhoz tudod őket adni.

OKTÓBER 1:

OKTÓBER 2:

 

OKTÓBER 3:

OKTÓBER 4:

 

OKTÓBER 5:

OKTÓBER 6:

 

OKTÓBER 7:

OKTÓBER 9:

OKTÓBER 10:

 

OKTÓBER 11:

 

OKTÓBER 12:

OKTÓBER 13: 

 

OKTÓBER 15:

OKTÓBER 16:

OKTÓBER 17:

Egy ördög a vádlottak padján

OKTÓBER 18:

OKTÓBER 19:

 

OKTÓBER 20:

 

OKTÓBER 21:

OKTÓBER 23:

OKTÓBER 24:

 

OKTÓBER 25:

OKTÓBER 26:

  • Pluto – 1. évad (animációs sorozat)

 

OKTÓBER 27:

OKTÓBER 31:

A kikerülő tartalmakat pedig itt találod:

Ez a 88 (!!!) remek film és sorozat kerül ki a Netflix kínálatából októberben

×