Különleges együttműködést leplezett le a Rainbow Six Siege és a Halo. Remek kérdés, hogy mennyi kollaborációt vesz még be a játékosok gyomra.

2023.09.27. – Manapság már senki nem lepődik meg a játékokban található kollaborációkon. Ide tartozik a Fortnite, a Warzone, a Rainbow Six Siege, de a PUBG és a Roblox sem kivétel. Vitathatatlan tény, hogy bár korábban is léteztek együttműködések, a Fortnite emelte új szintre ezeket. Világmárkák csatlakoztak a játék univerzumába, szinte mindenki az Epic játékába akart és akar kerülni. Természetesen a többiek sem nézték ezt tétlenül. A PUBG fejlesztői annak idején például kijelentették, hogy csak katonai jellegű skinek érkeznek a játékba, ennek ellenére ma már Aston Martinnal is furikázhatunk Erangelen. A Warzone fejlesztői szintén hasonlót ígértek, ám pár héttel ezelőtt Nicki Minaj és 21 Savage lepte el a játék szervereit.

Ezekkel nincs is nagy gond, hiszen a free-to-play játékoknál különösen jól jöhet a skinekből származó bevétel. Az ígéretek megszegésével van a legnagyobb probléma, hiszen a játékosbázis egy része úgy érzi, hogy átverték. A Rainbow Six Siege sem mentes ezektől az együttműködésektől, legutóbb például a WWE franchise két tagját köszönthettük a játékban, de Rick és Morty is feltűnt már a Ubisoft taktikai FPS lövöldéjében.

Ezúttal a Halo széria érkezett a Rainbow Six Siege játékba

Mostanra az R6 leakerek jelentős része szögre akasztotta az egeret, így viszonylag nagy meglepetéseket tud okozni a cég. Éppen ezért szólt kifejezetten nagyot a kedd esti Twitter bejelentésük, melyben egy új Elite Skint lepleztek le. A megtiszteltetés ezúttal Sledge-et érte, egy másik franchise-ból ismerős karakter bőrébe bújhat.

Bizony, Master Chief páncélját ölti magára a játék népszerű operatora. Az Elite csomag természetesen új textúrákat varázsol a breaching hammerre is, de az elsődleges és másodlagos fegyverek is megújult kinézetet kapnak. A fentieken kívül Operator kártya, győzelmi ünneplés és Cortana Chibi charm is a csomag részét képezi. A Bundle már elérhető a játék hivatalos Store felületén.

Temérdek hibát javít a Rainbow Six Siege új frissítése

 

×