Gaming

Szeretnél egy új Xbox Seriest? – Most csak streamet kell nézned hozzá

2023.09.26. – Ugyan még időről időre jelennek meg olyan játékok, amik támogatják a régebbi konzolgenerációt, a helyzet az, hogy az aktuális, „újgeneráció” is már túl van a ciklusa felén. Az Xbox Series és a PlayStation 5 már jó pár éve velünk van, s ha tartják magukat a fejlesztők a korábbi 6-8 éves időszakokhoz, bizony most járunk kb. félúton.

Ennek ellenére még mindig vannak olyan háztartások, ahol nem csücsül új masina a televízió mellett, egyébként abszolút jogosan. A gaming ha tetszik, ha nem, luxusnak számít, s sajnos nem mindenki engedheti meg magának ezt a „kényelmet”.

Ha az anyagiak határozzák meg a platformválasztást, akkor bizony a Microsoft igencsak riválisa előtt jár, ugyanis a Game Pass felér egy komplett videojáték-könyvtárral. Az Xbox, illetve PC tulajok akár a legújabb címekkel is játszhatnak havi pár ezer forintért. Egy teljes évre olyan, mintha vettek volna maguknak egy új tripla-A játékot. Annyi különbséggel, hogy így több százat kapnak kézhez.

„Játsszunk egy játékot!”

Ha tehát abszolút kezdő lennél a konzolok világában, az Xbox Series kiváló választás lehet, hacsak nem a PS-exkluzív címek vonzanak. S most a Microsoft gépét akár otthon, a székünkben hátradőlve is megszerezhetjük magunknak, hála az új Fűrész filmnek.

Hamarosan megjelenik a Saw X, vagyis a tizedik Fűrész mozi. Ennek apropójából a Twitchen tart egy nyereményjátékot az Xbox. Nem kell mást tenni, mint felmenni az Xbox hivatalos Twitch csatornájára és becsatlakozni a streambe szeptember 27-én 20 órakor.

A műsor egyébként igencsak speciális lesz, a Fűrész-filmekhez hasonlóan a nézőknek együtt kell megoldaniuk különféle interaktív feladatokat. Valószínűleg majd szavazni kell különféle lépésekre, s amire a nézők többsége voksol, az fog megtörténni a műsorban. Persze ez csak egy tipp, ám többnyire így szoktak zajlani ezek az interaktív streamek.

A Lionsgate és a Twisted Pictures a már korábban említett új Xbox Series S 1TB-ot fogja kiszórni a nézők között, de gazdára talál majd pár fűrészes báb, illetve pár Ultimate Game Pass előfizetés is. Kár lenne kihagyni!

Ezt olvastad már?

Cloud

Korábbi cikkek

Ilyen beteg ultrarealisztikus horrjátékot még sosem láttunk

Bódi Dániel 2024.02.02. - Bár magyar fordításban sosem jelent meg John W. Campbell Jr. 'Who…

3 óra telt el azóta...

Ez jól kezdődik: baj van a Galaxy S24 kijelzőjével – a Samsung is elismerte

Gábor János 2024.02.02. - Elég hamar kiderült egy zavaró, de nem megoldhatatlan probléma a Samsung…

5 óra telt el azóta...

A TOTY Messi-fiaskóval kinyírta az FC 24-et az EA Sports

2024.02.02. - Tavaly azt hittük, hogy a Hero csomagnál nem fog már nagyobbat hibázni az…

5 óra telt el azóta...

Brutális lesz a Netflix éve: Ez a 93 (!!!) sorozat már biztosan érkezik idén

A Netflix 2024-ben sem lazsál: legalább 93 olyan okot ad rá, miért érdemes előfizetni a…

5 óra telt el azóta...

Season 2-től teljes squadokat is megéri majd legyőzni Warzone-ban

2024.02.02. - A Warzone fejlesztői időről időre új dolgokkal, mechanikákkal dobják fel a meccseket. A…

5 óra telt el azóta...

Ha ezt bevezeti a TikTok, mindenki reklámszereplő lesz a platformon

2024.02.02. - Nagyon meg lennék lepve, ha 2024-ben még magyaráznom kellene, mi is az a…

6 óra telt el azóta...