Az ígéretek szerint a GTA egykori fejlesztőjének új műve elmossa a digitális tér és a valóság határait. Már lehet jelentkezni tesztelésre is.

2023.09.21. – A Build A Rocket Boy Studio hazai részlegének köszönhetően magyar kezek munkája is benne van a GTA korábbi főnökének, Leslie Benziesnek az új játékában. A fejlesztő amúgy producere volt az L.A. Noire-nak és a Red Dead Redemptionnek is, szóval ez a fickó nem viccel. És ez az Everywhere legújabb előzeteséből is leugrik a képernyőről.

Forrás: Build A Rocket Boy

„Az Everywhere egy közösség által vezérelt játék, egy hely, ahol szabadjára engedheted a fantáziádat, hogy építkezz, játssz és kapcsolódj”

írják az alkotók. A nyílt világú Everywhere-ben az ARCADIA névre hallgató tervezőrendszerrel minden játékos megtornáztathatja a kreativitását. Az ígéretek szerint nem csak környezeteket, mapokat, hanem különböző tevékenységeket, élményeket, eseményeket is létrehozhatunk.

Forrás: Build A Rocket Boy

Így épül fel az Everywhere világa

Persze lesz lehetőség versenyzésre és harcra, akár többféle digitális térben, amit a gamerek hoztak létre a játék világában. Everywhere főváros Utropia, ahol minden portál egymáshoz kapcsolódik. Ezeken a portálokon keresztül bárhová el lehet jutni a metropoliszban, ami a játékosoknak köszönhetően egy folyamatosan bővülő univerzum lesz. Érdemes tüzetesen bejárni a várost, ahol új ruhákat, felszereléseket és fegyvereket is lehet szerezni. Az Everywhere beszédes nevű desztinációi, amelyeket előre közöltek (de lesz még mit felfedezni):

  • Utropia City
  • The Entertainment District
  • The Combat District
  • The Racing District
  • The Collection
  • Monument Park

Az elképesztően látványos világ hamarosan bejárható lesz azon szerencsés PC-játékosok számára, akik bekerülnek a zárt Alfa tesztkörbe. Ha szeretnél esélyt kapni rá, itt tudsz jelentkezni. A Build A Rocket Boy Studio egyelőre nem közölte sem azt, hogy mikor indul a tesztelés, sem pedig azt, hogy a játék mikor jelenhet meg („Coming soon”). De nagyon várjuk!

Ahogy ezt is – de ekkora azért ne legyen:

Semmin, értsd: SZINTE semmin nem fér el a GTA VI, ha tényleg ilyen óriási

×