Call of Duty

Tényleg jön egy ütős képregény-karakter a Warzone 2-be, így néz majd ki

2023.09.20. – Nem tudom, mit mondjak. Egyfajta kettősséget érzek a Warzone közösségben. Látom, hogy sokan ellenzik a különböző kollaborációkat, mások pedig alig várják, hogy mikor lehet valamilyen ikonikus karakter bőrébe bújni. Szóval megy a vita, hogy a sok új skin miatt a játék olyan lesz, mint a Fortnite, amikor viszont kiszivárog valamilyen új arc, mindenki kíváncsi rá. Érdekes.

A Modern Warfare 2 hamarosan az ötödik szezont zárja, amiben többek között megjelent a Snoop Dogg, a Nicki Minaj,  a 21 Savage, sőt a Lara Croft skin is. Már megszoktuk, hogy a CoD, azon belül a Warzone szinte minden új évadában más hírességekkel találkozunk. Tök jó volt tavaly, amikor a 80-as évek akcióhősei, például Rambo, John McClane és Dredd is bekerültek a játékba, de volt Godzilla és Terminátor kollab is. Idén ezt még jobban felpörgették. Jött a Teenage Mutant Ninja Turtles, Homelander, Starlight, The Boys, Tomb Raider crossover is.

Most, hogy közeledik a Modern Warfare 2 hatodik szezonja, úgy tűnik, hogy még egy crossover kilátásban van, aminek a képregény-rajongók örülhetnek majd.

Érkezik Spawn a Call of Duty Modern Warfare 2-be és Warzone 2-be?

Igen, ahogy a korábbi szivárgások rámutattak, Spawn talán tényleg a választható karakterek közé kerül a játékban. Az X-en a PlayStation Game Size tette közzé azt a képet, amelyen az Image Comics népszerű antihőse, Spawn látható. Ami a játékokat illeti, Spawn legutóbb a 2019-es Mortal Kombat 11-ben tűnt fel, mint DLC-karakter. Bár abba az univerzumba nagyon jól beilleszkedett, a Call of Duty furcsa választásnak tűnik.

Spawn a Warzone-ban

Mivel a Modern Warfare 2 és a Warzone boltjában minden operátort csomagban lehet megvenni, sokan nem is azon izgulnak, hogy érkezik-e a karakter, hanem hogy mi jár még hozzá. A tárgyak és fegyver-blueprintek között talán lesz egy-két zöld füstös elem vagy néhány stílusos tüske és lánc is. Az is érdekes kérdés, hogy ki fogja megszólaltatni az ikonikus antihőst. A legendás színész, Keith David tűnik a legjobb jelöltnek, hiszen ő volt az eredeti hangja a 90-es évek végén futott sorozatban. A Mortal Kombat 11-ben is ő szólaltatta meg a karaktert.

A Season 6 lesz a Modern Warfare 2 utolsó évada a Modern Warfare 3 novemberi megjelenése előtt. Így Spawn valószínűleg az utolsó Call of Duty crossover lesz, legalábbis egy darabig. Az első évadokban nem nagyon szoktak kollabok megjelenni. Te örülsz a hírnek?

Ezt láttad már?

DV

Korábbi cikkek

Ilyen beteg ultrarealisztikus horrjátékot még sosem láttunk

Bódi Dániel 2024.02.02. - Bár magyar fordításban sosem jelent meg John W. Campbell Jr. 'Who…

3 óra telt el azóta...

Ez jól kezdődik: baj van a Galaxy S24 kijelzőjével – a Samsung is elismerte

Gábor János 2024.02.02. - Elég hamar kiderült egy zavaró, de nem megoldhatatlan probléma a Samsung…

4 óra telt el azóta...

A TOTY Messi-fiaskóval kinyírta az FC 24-et az EA Sports

2024.02.02. - Tavaly azt hittük, hogy a Hero csomagnál nem fog már nagyobbat hibázni az…

4 óra telt el azóta...

Brutális lesz a Netflix éve: Ez a 93 (!!!) sorozat már biztosan érkezik idén

A Netflix 2024-ben sem lazsál: legalább 93 olyan okot ad rá, miért érdemes előfizetni a…

4 óra telt el azóta...

Season 2-től teljes squadokat is megéri majd legyőzni Warzone-ban

2024.02.02. - A Warzone fejlesztői időről időre új dolgokkal, mechanikákkal dobják fel a meccseket. A…

5 óra telt el azóta...

Ha ezt bevezeti a TikTok, mindenki reklámszereplő lesz a platformon

2024.02.02. - Nagyon meg lennék lepve, ha 2024-ben még magyaráznom kellene, mi is az a…

5 óra telt el azóta...