A Warzone igazán bőséges fegyverfelhozatallal rendelkezik. Nem minden azonban a nyers erő, a kezelhetőség is sokat számít.

2023.09.16. – A Warzone fegyvereit több szempont alapján is csoportosíthatjuk, legyen szó nyers erőről, népszerűségről vagy például kezelhetőségről. A Season 4 Reloaded, Season 5 és Season 5 Reloaded alaposan megtépázta a jelenlegi metát, így érdemes ismét körülnézni. A fejlesztők nagy eséllyel már a decemberben esedékes Warzone és Modern Warfare III integrációt készítik elő. Rengeteg fegyver csatlakozik az amúgy sem szerény felhozatalhoz, így megfelelő egyensúlyt kell elérni addigra. A Season 6 lesz az utolsó közös MW II szezon, így 4-5 fegyvernél többre már nem érdemes várni decemberig.

A WZRanked segítségével könnyen megállapíthatjuk a legnépszerűbb fegyvereket. Ez azonban nem minden, hiszen mit sem ér a nyers erő, ha közben a kezdő vagy gyengébb felhasználók nem tudják kezelni ezeket a választásokat. Sőt, akár a játékstílus is beleszólhat abba, hogy melyik Warzone játékszert érdemes választunk. Az azonban vitathatatlan, hogy a TOP 20-on kívül azért nem nagyon éri meg nézelődni, könnyen csalódás lehet a vége.

Ez lehet most a Warzone legkönnyebben kezelhető fegyvere

WarzoneLoadout ismét a számokba és a statisztikákba vetette magát, hogy kedvezzen a nem profi felhasználóknak is. Hamar kiderült, hogy melyik fegyver lehet a legjobb választás, ha fontos a sebzés és a könnyű kezelhetőség is.

Bizony, a TAQ-56 a jelenlegi állapotok mellett kiválóan teljesíti ezeket a feltételeket. Bármilyen játékmódra befoghatjuk a fegyvert. A tartalomgyártó két loadouttal is szolgált. Az első, Long Range értelemszerűen nagyobb távolságokon alkalmazható. A Sniper Support kialakítás pedig másodlagos fegyverként hasznosítható akár a nagy pályán, akár a kisebb mapokon. Szerencsére a kiegészítők személyre szabásán sem kell túl sokat gondolkodni. A kiegészítők alatt a Weapon Tuning értékeket is megtaláljuk, így hozhatjuk ki a legtöbbet az attachmentekből. Természetesen továbbra sem szentírások ezek, így egy kis módosítás mindig belefér, ám kiindulási alapként érdemes lehet megfogadni a fenti összeállításokat.

Jöhet az éjszakai Warzone pálya? – Különös nyomra bukkantak

×