Úgy tűnik, a frissen bejelentett iPhone-okkal jobban megcélozza a gamereket az Apple, mint a korábbi modellekel. Mindjárt NÉGY AAA cím jelenik meg rá.

2023.09.13. – Nem az Assassin’s Creed lesz az egyetlen nagy franchise, ami konzolos verzióban válik elérhetővé az iPhone 15 Pro és Pro Max modelleken. A legújabb Apple mobilokat és más eszközöket kedd este mutatták be. Árpi itt szedte össze alaposan, hogy mennyi újdonsággal készült 2023-ra a cupertoni tech óriás. A legújabb iPhone-ok közül a 15 Pro lesz az, amin akár konzolos verzióban, így

annak minden előnyével játszható lesz, például az Assassin’s Creed Mirage.

Az Ubisoft újdonsága PC-re és konzolokra (előző generációsokra is) megjelenik, várhatóan egyszerre, a jövő hónapban. Az iOS verzió azonnal nem csatlakozik a sorhoz, hanem 2024 elejére várható, az ugyancsak Ubisoft kiadásában érkező The Division Resurgence-szel együtt.

Forrás: Ubisoft

Így lett gamer készülék az új iPhone

Az iPhone 15 Prot a frissített A17 Pro chip és például az új, hatmagos GPU teszi alkalmassá arra, hogy gyakorlatilag konzol minőségben futtassa a legújabb játékokat. A VGC Greg Joswiakot, az Apple vezető marketing alelnökét idézve megjegyzi: „ez az új teljesítményszint olyan új játékokat tesz lehetővé az iPhone 15 Pro számára, amelyek korábban csak játékkonzolokon, PC-n vagy Macen voltak elérhetőek”. És valóban, a Mirage lesz például az első Assassin’s Creed cím, ami

„konzol verzióban válik hozzáférhetővé okostelefonon”.

Egyébként nem az AC az egyetlen franchise, ami ugyanilyen minőségben lesz játszható iPhone 15 Pron, hanem a Resident Evil 4 remake és a Resident Evil Village is. A Capcom két sikercíme várhatóan már ebben az évben elérhetővé válik az új iOS rendszerű készülékek Pro és Pro Max kiadásain.

Persze jól megkérik az árukat, de még mindig nem annyira, mint tavaly:

Megjelent az iPhone 15 széria – Íme minden, amit bemutatott ma az Apple

×