A Warzone World Series döntője hétvégén veszi kezdetét. A profi játékosok úgy gondolják, hogy az egyik fegyvernek repülnie kell.

2023.09.12. – A Warzone már a kezdeti időszakban is rengeteg fegyverrel érkezett, melyet tovább bővítettek minden egyes szezonban. Hol egy SMG, hol egy AR érkezett a listába. Fontos azonban kiemelni, hogy a játék korai szezonjaiban a Sniperek nem örvendtek túl nagy népszerűségnek. Nem véletlenül, a fejlesztők nem akarták, hogy egy (fej)lövésből öljenek a játékosok teljesen felpáncélzott ellenfelet. Ezzel kicsit meg is ölték a kategóriát, a játékosok pedig folyamatosan panaszkodtak a közösségi oldalakon.

Aztán a harmadik szezonra már megenyhült a Raven szíve, bizonyos lőszertípusra engedélyezték az egyhites öléseket is. A Warzone statisztikákból világosan leolvasható volt, hogy új életet leheltek ezzel a Sniper kategóriába, melyből azóta is feltűnik néhány fegyver a toplistákban. Az éppen aktuális meta változik, jelenleg a Signal 50 a legtöbb játékos kedvence. A profik is imádják, talán túlságosan is. Éppen ezért az elmúlt napokban vita alakult ki a játékosok között. Különösen fontos lehet ez a World Series döntő előtt, ahol bizony több százezer dollár sorsa lesz a tét.

Itt az ideje kitiltani Warzone-ból a Signal 50-et?

A fejlesztők a Season 5 és Season 5 Reloaded frissítésben nem nyúltak hozzá a Signal 50-hez, pedig a profik már akkor is kérték. A fejlesztők ezt a meccsek statisztikáival támasztották alá, ám más metával találkozhatunk a legjobb játékosokat felvonultató meccsen, mint az átlagos, „Casual” mérkőzéseken. Sokak szerint nem csak a játékosok számára teheti tönkre az élményt a Signal 50 meta a versenyeken, de a nézők sem fogják élvezni azt.

Árulkodó lehet, hogy szinte minden profi a fegyver Ranked /verseny kitiltásával ért egyet, azok is, akik aktívan használják. Remélhetőleg a szeptember 16-án elstartoló esemény kezdete előtt egyértelmű választ kapnak a fejlesztőktől a játékosok, ám könnyen lehet, hogy teljesen ignorálja őket majd az Activision.

Minden földi jóval megpakolják a Modern Warfare III multiplayer módját

×