Augusztus 23-27 között Kölnben zajlott a világ egyik legnagyobb videojáték-kiállítása, a Gamescom. Most megnézheted a legjobb pillanatokat, ha lemaradtál.

2023.08.21. – Néhány héttel ezelőtt különösen érdemes volt követni az Unibet Magyarország Twitch csatornáját, hiszen élőben mutattuk be nektek a Gamescom legjobb pillanatait. A Gamescom: Opening Night Live-ot együtt nézhettétek a Leet Magazin két szerkesztőjével, Bódi Danival és Clouddal. Leet Dani és Koboldizsár pedig Kölnbe utaztak, ahol több napon keresztül mutatták be nektek a világ egyik legjobb videojátékos rendezvényét.

Íme a UnibetVisits Gamescom legjobb pillanatai.

Mi az a Gamescom?

A Gamescom egy évente megrendezésre kerülő videojáték esemény Kölnben. Mondhatjuk, hogy a világ legnagyobb játékipari rendezvénye, mivel például 2018-ban 370 000 látogató és 1037 kiállító vett részt a kiállításon 56 országból. Számos videojáték-fejlesztő használja a készülő játékok és hardverek bemutatására. Bejelentés és bemutató ezúttal is volt bőven.

Gamescom: Opening Night Live

Augusztus 22-én a Gamescom 2023 hivatalos megnyitóját együtt nézhettétek két szerkesztőnkkel, Bódi Danival és Clouddal. Együtt tárgyalták ki a legfontosabb és legérdekesebb pillanatokat a bemutatóról. Később Leet Dani és Koboldizsár is becsatlakozott, akik elmondták, mit tapasztaltak élőben.

 

Augusztus 23-24 – Élőben a helyszínről

Augusztus 23-án és 24-én az Unibet jóvoltából Leet Dani és Koboldizsár bejárta a Gamescom helyszínét élőben. Kipróbáltak minden játékot és lehetőséget, a legjobb pillanatokat pedig egy csokorba gyűjtötték.

Nagy várakozás előzte meg az eseményt, hiszen sokan várták, hogy a Microsoft még többet mutasson az azóta megjelent Starfieldből. Persze több olyan bejelentés is érkezett, amire érdemes lesz odafigyelni. Ilyen az Alan Wake II vagy a Black Myth: Wukong.

Az Unibet Magyarország Twitch csatornáján minden pénteken új kihívások várnak. Indul a Beat the Pro Challenge:

Játssz AK ellen 1v1 LoL-t és nyerj! Indul az Unibet Beat the Pro Challenge

×