Annyira realisztikus körülményeket teremtettek a fejlesztők az Epic következő ajándék címében, amennyire csak lehetséges.

2023.09.08. – Biztosan több filmben is láttad már a vészhívó diszpécsereinek munkáját, sőt, vannak amelyek direkt róluk szólnak. Ebből a műfajból Jake Gylenhall egyik legújabb mozija, A bűnös a legjobb választás mostanában. A Netflixen akár bemelegítésnek is érdemes elindítani, mielőtt ingyen letöltöd az Epic Games következő ingyenes játékát.

911 Operator – ingyen, az Epic-től

Ez a game a mentőszolgálatokhoz érkező hívásokat fogadó diszpécserek feladatait szimulálja – teljesen valós környezetek felhasználásával. A 911 Operator az Epic legfrissebb indie stratégiai gyöngyszeme lesz, amikor jövő héten náluk is megjelenik, ráadásul ajándékként kezdi a pályafutását a webáruházban.

Talán nem is gondolnád, hogy a call centert irányító emberek nehéz munkája mennyire sokrétű lehet. Válaszolj a bejövő hívásokra, de reagálj megfelelően! Adj elsősegélynyújtási utasításokat vagy tanácsokat és küldd ki a helyszínre a megfelelő létszámú tűzoltót/rendőrt/mentőt! És tényleg igazi körülmények között lehetsz hős, mivel a játék letölti az általad kiválasztott város térképét – bárhol is legyen a világon, így minden utca és lakcím, gyakorlatilag a teljes infrastruktúra valós. Vannak persze olyanok is, ahol a game speciális eseményeket szimulál. Földrengés éri San Franciscot, vagy bombamerényletek sújtják Washingtont – és neked akkor is helyt kell állni.

 

A játékhoz több mint 50, valós vészhívások inspirálta dialógust rögzítettek – ezek nagy része nagyon komoly és drámai, de a humort se engedték el: gyakran a hívók szerencsétlenkedésein is röhöghetünk. Diszpécserként valódi elsősegély utasításokból választhatod ki a legjobbat. Amúgy 140 féle riasztásra reagálhatsz, 12 különböző kéklámpás járművel.

A 911 Operator sajnos nem tud magyarul, úgyhogy angolosok előnyben! Szeptember 14-én jelenik meg az Epic Games kínálatában, és egy kávéfőzőn is elfut. Csütörtök 17 órától pedig rögtön egy hétig ingyen letöltheted és örökre megtarthatod.

Addig is erre marj rá:

Ha bejött a Baldur’s Gate 3, ennek az INGYEN játéknak örülni fogsz

×