Az elmúlt napokban egyértelműen Briar kedvcsinálói kavarták fel leginkább a League of Legends állóvizét.

Az elmúlt napokban egyértelműen Briar kedvcsinálói kavarták fel leginkább a League of Legends állóvizét. Hamarosan ugyanis itt az ideje egy teljesen új hős megjelenésének, azt pedig már egy ideje tudtuk, hogy a soron következő karakter egy „vérszívó” jungler lesz.

Nos, mára már nem maradtak titkok, tudjuk jól, hogy az új hős egy farkaséhes vámpír csajszi lesz, aki ugyan első ránézésre aranyosnak tűnhet, ám a gyakorlatban rettenetesen pusztító tud majd lenni.

Érdekesség, hogy magának a karakternek nem lesz beépített életerő regenerációja, sebzést kell okoznia az ellenfeleknek (vagy szörnyeknek), hogy az így kicsorduló vérükből táplálkozzon és magát erőben tartsa, vagy gyógyítsa magát.

 

A Q képességével előrébb fog tudni lendülni, sebezni és stunnolni az ellenfeleket. (Használható lesz menekülésre is, ha a társainkra sütjük el.)

A W képességével őrült őrjöngésbe kezd, ami bónusz mozgási sebességet és támadási sebességet ad neki, valamint minden ütése AoE-ban sebez. Ha újra használjuk egy rövid idő után a W-t, Briar kiharap egy darabot az ellenfélből, sebezve azokat hiányzó HP alapján, na meg gyógyítja magát. Feltehetően ezt a képességet fogjuk vele majd maxolni.

Az E egy tölthető képesség lesz, ami lényegében egy vérfagyasztó sikolynak felel meg. Ha eleget töltünk rajta, ellökhetjük és sebezhetjük ellenfeleinket, na meg még lassítjuk is őket. A maxra töltött sikoly, ha egy falnak csapja az ellenfeleket, akkor stunnol is. Fontos, hogy ez a képesség meg fogja tudni akasztani az egyébként megakaszthatatlan Blood Frenzy (W) képességet, így akár még életmentő is lehet, ha esetleg túl erőszakosak lettünk volna.

 

Az ultijának az a neve, hogy Certain Death (Biztos Halál), ami találó is, hiszen rettenetesen furcsán működik. Egy hatalmas hatóterű, Vex ultihoz hasonló effektről van szó, csak ez önmagában többre képes, mint a Yordle ultija. Briar szinte a pálya teljes egészére el tudja dobni az ultiját, ami ha ellenfél karaktert talál, azonnal aktiválódik is. Ekkor Briar ráveti magát a megjelölt ellenre és még durvább őrjöngésbe kezd, mint a W esetében. Mozgási sebesség, armor, magic resist, lifesteal bónuszt kap, s addig támadja ellenfelét, amíg azt meg nem öli. Így van, akár el is engedhetjük az egeret és a klaviatúrát, ha a helyzet engedi, Briar magától megöli az ellenfelét. Ha a célszemély Zhonyázik, Briar azonnal keres magának egy új célpontot (a legközelebbi bajnokot) és folytatja vérengzést. Ahogy a W esetében, itt is menthetjük a menthetőt, ha túl mélyre csalinkáznánk, visszavonulót fújhatunk az E-vel, ami megszakítja ezt az őrjöngést is.

Nem rossz, mi?

Radics Peti mégis lenne a Shrek 5 szinkronhangja, de csak akkor, ha…

×