A League of Legends játékosai végre megprillanthatták a közelgő bajnokot, köszönhetően a Splash Artjának kiszivárogtatásának.

A League of Legends játékosai végre megprillanthatták a közelgő bajnokot, köszönhetően a Splash Artjának kiszivárogtatásának.

Egy X (Twitter) felhasználó közzétett egy képet a bajnok véglegesnek tűnő splashéről, valamint betekintést engedett a lehetséges játékbeli szerepkörébe és egyéb, Briarhoz kapcsolódó információkba.

A kiszivárgott Briar Splash egy fiatal lányt ábrázol, aki fehér haját rózsaszín színetmenetesre festette. Fekete ruhát visel, és úgy tűnik, hogy a keze egy különös, fémes bilincsszerkezetbe van zárva. A teljesen fehér szemek azt mondatják a rajongókkal, hogy egy Rek’Saihoz hasonló, teljesen vak karakterről lesz szó, aki fogaiból kiindulva vámpírként fogja vadászni ellenfeleit.

Ezenkívül a kiszivárgott információkból kiderült, hogy Briart a dzsungelbe szánja a Riot Games. A PBE-s megjelenése várhatóan augusztus 29-én történhet meg, míg az éles szerverekre szeptember 13-án vagy 14-én futhat majd be. Ezeket a dátumokat szintén a szivárogtató, Azkaryan írta az X-en.

Fontos megjegyezni, hogy ez egy leak, egyáltalán nem számít hivatalos információnak. A Riot Games bármikor módosíthat a tervein, az előbb említett dátumokat csúsztathatja, de akár úgy is dönthetnek, hogy Briart sem élesítik, ám erre vajmi kevés esélyt látunk, a Splash igazán kidolgozottnak, ráadásul a LoL-ba illő stílusúnak tűnik, arról nem is beszélve, hogy a korábban bemutatott kedvcsinálók is csak ráerősítenek Briar dizájnjára.

A korábbi LoL Roadmapekből pedig az derült ki, hogy Briar valahogyan Noxushoz lesz köthető, a játékstílusát pedig fékezhetetlen éhsége fogja meghatározni.

Briar a harmadik League of Legends bajnok lesz, aki idén debütál, Milio és Naafiri után.

Ezt olvastad már?

Minden ölés számít – Ezek most a legjobb Warzone fegyverek Rankedben

×