Jelenleg a FIFA 23 olyan, mint egy ingyenes vidámpark.

Jelenleg a FIFA 23 olyan, mint egy ingyenes vidámpark. Tudom, ilyesmi nem létezik, de ha létezne, én biztosan így képzelném el. Az ember beszabadul, körbenéz és bármire felülhet, bármit kipróbálhat, ha hajlandó kivárni a sorokat. Sőt még a célbadobást, a pálcás játékokat, mindent, aminek a végén jutalmat kaphatunk, lényegében végtelenszer újrapróbálhatjuk.

Ezt tette a FIFA 23 Ultimate Teammel a végtelenszer teljesíthető 84×10-es SBC, na meg a naponta frissülő 85×10, ráadásul utóbbit immáron hétszer is teljesíthetjük 19 óra után, vagyis jó eséllyel ez a kirakós is végtelenszer teljesíthető lesz idővel, ha a tendenciát nézzük.

Persze önmagukban ezek a csomagok nem lennének elegendők ahhoz, hogy határtalan szabadságot érezzünk, ehhez nagy szükség volt a FUTTIES Best of mellékágához, na meg magára a promóra. A csomagokból már bármikor nyithatunk prémium lapot, lényegében nem tudjuk úgy teljesíteni a 84×10-et, hogy ne legyen benne legalább 2-3 TOTS lap. (Egyszer nekem sikerült, de emellett kiraktam már többszáz 84×10-et, vagyis inkább az számított lottónyereménynek, mint a többi.)

Az egyetlen veszélye ennek a rendszernek, hogy az ember figyelmetlenné válik. Amikor egy nap ezredjére forgatjuk meg a foddereinket, könnyedén elkényelmesedhetünk annyira, hogy csak simán a „Most Recent” filterrel pakoljuk ki a kereteket a kirakósba. Ez egyébként rendben is lenne, elvégre a lapnyitásaink 95%-a úgysem fog bekerülni a kezdőnkbe, Trophy Titans Ronaldo, FUTTIES Ginola, Rashford, TOTS Messi és Mbappé pedig nincsen minden második csomagban. A gond ott kezdődik, ha útközben SBC exkluzív lapokat is teljesítünk a fodderekből, mint például Cover Star Ronaldinho, vagy éppen Zinedine Zidane.

I just lost cover star icon Zidane in a position modifier SBC
by u/bivukaz in EASportsFC

Redditen most arról posztolt egy figyelmetlen játékos, hogy éppen utóbbit veszítette el egy komolyabb grind után, mert nem figyelt oda, hogy az automatikus feltöltés bizony az SBC exkluzív tartalmakat is beköpi egy-egy kirakósba. S itt nincsen olyan mentőöv, mint a Quick Sell esetén a Recovery, ha egy SBC-vel eltűntettünk egy lapot, sajnos az EA Sports Supportja sem fogja tudni visszahozni nekünk.

Bivukaz esete legyen tanulópénz minden még aktív FIFA 23 játékosnak, inkább legyetek lassabbak, de körültekintők, mert egy pillanat alatt el lehet bukni ezeket az „ajándék” prémium kártyákat.

Ezt olvastad már?

MINDEN, amit tudnod kell Ahsokáról, mielőtt elkezded a sorozatot

×