A Rainbow Six Siege fejlesztői ismertették, hogy milyen változásokra készülhetünk a közeljövőben. A pajzsok sem ússzák majd meg.

2023.08.23. – A Rainbow Six Siege fejlesztői folyamatosan igyekeznek megőrizni a játék egészséges egyensúlyát. A nyolcadik évben sincs ez másképp. Az elmúlt két szezonban több kisebb-nagyobb változást is eszközöltek és bizony a jövőben is folytatják ezt az utat. Szerencsére átfogó képet kaphatunk ezekről a minap publikált, teljesen hivatalos blogbejegyzésnek köszönhetően. A programozók felvázolták, hogy milyen változásokra, alakítgatásra számíthatunk az elkövetkezendő időszakban. Konkrét értékeket nem minden esetben kapunk, hiszen könnyen lehet, hogy a kiadásig ezek még alakulni is fognak.

Rainbow Six Siege Year 8 Season 3 változások

Frost - Rainbow Six Siege

Frost – Rainbow Six Siege

Grim Buff – Második felvonás

A Year 8 Season 3-ban a játék fejlesztői Grim Kawan Hive Launcheréhez is hozzányúlnak. Az Operator egy alternatív tüzelési módot is beállíthat a tárgyon, melynek segítségével a kilőtt lövedékek nem tapadnak a falhoz, hanem lepattannak. Ennek köszönhetően, jóval több felhasználási mód áll majd a Grim kedvelők rendelkezésére.

Frost Rework

Ez sem okozhat meglepetést. A játékosok felszedhetik magukat, ha a csapda áldozataivá váltak, illetve a Self-revive után 60 másodpercig nem tudnak majd sprintelni.

Fuze Buff

Az Operator mostantól a deployable shieldekre és Osa pajzsaira is ráhelyezheti a Cluster Charge-ot, mellyel új lehetőségek nyílnak meg a játékosok előtt.

Shotgunok

A fejlesztők a sörétesekhez is hozzányúltak. Megnövelt megbízhatóság jellemzi majd a fegyvereket, miközben a pusztításuk is nagyobb lehet hipfire módban és mozgás közben is. A pontosság azonban ADS módban lesz az igazi, ezzel egyensúlyozva a fenti erősítéseket.

Mi jöhet még?

A fejlesztők elárulták, hogy a Season 4 során a pajzsokhoz is hozzányúlnak majd. Olyan finomításokra érdemes gondolni, mint a hip-fire lövés lehetőségének elvétele pajzs használata közben. A konkrét módosításokra majd később térnek ki a fejlesztők. A következő évben pedig Azami Kiba Barrierjén is finomításokat hajthatnak végre a játék programozói.

A koreai Operator szétrombol mindent – Íme a Rainbow Six Siege Y8S3

×