Annyi tartalom érkezik a FIFA játékokba, hogy némi segítség nélkül át sem lehetne látni őket.

Annyi tartalom érkezik a FIFA játékokba, hogy némi segítség nélkül át sem lehetne látni őket. Persze biztosan vannak olyan játékosok, akiknek a napjuk egyik fénypontja, hogy este 19 órakor belépnek az Ultimate Teambe és átbogarásszák az összes menüpontot, feltérképezve maguknak az újdonságokat. Őszintén szólva ők csinálják jól, pláne akkor, ha el is tudják kerülni a leakeket, mert így megmarad a „gyermeki felfedezés” öröme.

Ám azok, akik aktívabbak az interneten (vagy az a munkájuk, hogy képben legyenek *sóhaj*) nagy valószínűséggel nem tudják elkerülni az adatbányászok posztáradatát. S ha már úgyis tudják mi várható az elkövetkező napokban, nem olyan nagy baj, ha soron is tudják követni a megjelenéseket.

Ebben segít nekünk több FIFA adatbázis is, amik évek óta követik a játék alakulását, na meg még sok esetben segítséggel is szolgálnak. Ott van például a FUTbin, ami talán ma a legnagyobb felhasználóbázissal rendelkező online FIFA adatbázis. Itt kaphatunk tippeket egy-egy SBC könnyű, gyors elkészítéséhez, megnézhetjük az aktuálisan beérkezett új tartalmakat egyetlen kattintással, vagy rákereshetünk azokra a játékosokra, akiknek kíváncsiak vagyunk a statjaira, sőt még modellezhetjük is, hogy milyen képességekkel fog rendelkezni bizonyos Chemistry Styleok alkalmazása után.

Viszont az a baj, hogy ha több ilyen adatbázis is létezik, akkor akarva akaratlan egymástól veszik el a felhasználókat az oldalak. S ha van egy olyan domináns lap, mint a FUTbin, sajnos a többi szépen lassan kiszárad az erőforráshiányban.

Futhead has shut down
by u/Kanesy99 in EASportsFC

 

Ez történt most azzal az oldallal, ami talán a leghosszabb ideje segítette a FIFA-játékosok mindennapjait. Leállt ugyanis a FUTHead, az egyik legismertebb FIFA adatbázis.

Sokszor mondják, hogy a legtöbb esetben csak akkor ismerjük fel valaminek a hiányát, ha már végleg elveszítettük, a FIFA-közösség pedig szinte biztos, hogy így érez most a FUTHead kapcsán, pláne azok, akik anno napról napra használták.

Sajnáljuk, reméljük találnak kiutat ebből a szomorú helyzetből az üzemeltetők!

Ezt olvastad már?

Novemberben jön a The Witcher fejlesztőinek új és ígéretes misztikus sci-fi játéka

×