A FUTTIES mindenkinek világverő keretet hozott. Az EA Sports most úgy teljesít kívánságokat, mint a Mikulás, viszont biztos, hogy jó ez nekünk?

Minden FIFA-szezon végén az EA Sports lényegében „ingyen” adja a játék legjobb lapjait. Itt van például a FUTTIES, aminek keretein belül félelmetes 97+-os kártyákkal örvendeztetnek meg minket, miközben a pakkokban már ismét megbújnak a TOTS lapok. Ezeket a kártyákat mind eladható, mind untrade formában megtalálhatjuk, szóval ha valaki nagyot nyit, akár Coint is kereshet.

Legalábbis azt hittük, ám mára már a 95-ös Icon lapok is 20 ezer Coin alatt cserélnek gazdát, hála a 84×10-es SBC-nek, amit bármennyiszer teljesíthetünk, ráadásul ezen felül naponta ötször még 85×10-be is beledarálhatjuk a nemkellő lapjainkat.

Összességében ez szuper, hiszen gyakorlatilag bárki kigrindolhatja az álomcsapatát, így pedig olyan lapokkal élvezheti a játékot, amivel egészen eddig szerette volna, csak ugye eddig a játék keretei meggátolták benne.

A fent beillesztett kép egy általános csapat, igazából nagyon hanyatt sem kell tőle vágnunk magunkat, hiszen mindegyik kártya könnyedén megszerezhető némi energiabefektetéssel. Talán Vinícius lapja a legértékesebb, hiszen azért a Season Passon kell keresztülverekedjük magunkat, az összes többiért elég pörgetni a 84×10-eket.

Szóval összességében jól hangzik, hogy bárkinek lehet egy olyan kaliberű kerete, mint ami a képen látható, azonban ezzel az a baj, hogy nagy valószínűséggel ugyan ezekkel az arcokkal fogunk találkozni a Division Rivals meccseinken, na meg az év végi Weekend League-ek során is. Ha eddig gond volt, hogy Mbappé felbukkant minden második csapatban, most nagyobb problémáink is lesznek, hiszen innentől kezdve a keretek 75%-a totálisan meg is fog egyezni. Ronaldinho, Roberto Carlos, Ginola, Mbappé, Govou és Zidane például szinte biztos, hogy pár napon belül mindenkinek a csapatában ott fog csücsülni a kezdőben, csak arra várva, hogy az aktuális fiók tulajdonosa elindítson egy meccset.

Az izzasztó, unalmas tükörmeccsek időszaka indult el, ami talán a legkellemetlenebb ciklusa minden Fifának. Ezt abból gondolom, hogy az egész közösség egyszerre sóhajt fel, amikor VÉGRE újból felsikolthat egy-egy 84-es arany lap nyitása után szeptember végén. Ez azért csak jelent valamit…!

Ezt olvastad már?

13 zseniális szerepjáték, ha totál rácsavarodtál a Baldur’s Gate 3-ra

×