Hideo Kojima olyan képeket posztolt, amiken a Death Stranding főszereplője Keanu Reeves mellett látható. A közösség már megőrült.

2023.08.21. – Azt talán mondani sem kell, hogy Keanu Reeves egyszerűen „lélegzetelállító„. Nem csak azért, mert az utóbbi években jó kis John Wick filmekkel lepett meg minket, de láthattuk videojátékban is. Legalábbis ha a Cyberpunk 2077-et nézzük, akkor jelentős szerepet vállalt a CD Projekt RED alkotásában. Lehetséges, hogy most egy másik nagyszabású játékban is feltűnik majd?

Nos, a rajongók most teljesen megőrültek, és úgy gondolják, hogy Keanu Reeves talán feltűnik majd a Hideo Kojima következő Death Stranding játékában. Erre persze jó indok, hogy a főszereplő Norman Reedus Keanu Reeves mellett tűnik fel néhány képen. Persze lehet, hogy csak egy motoros találkozóról van szó.

A képeket maga Hideo Kojima osztotta meg, szándékosan kontextus nélkül, pontosan azért, hogy mi rajongók most elkezdjünk spekulálni.

Tényleg benne lehet Keanu Reeves a Death Stranding 2-ben?

Hideo Kojima a játékvilág egyik legelismertebb neve. Gazdag tudással rendelkezik a történetmesélés terén, és ezt hihetetlenül innovatív játékmenettel tudta ötvözni. Egyesek persze kritizálták, hogy a játékai túlságosan filmszerűek, de Kojima célja mindig az, hogy olyan játékokat készítsen, amik egyedi módon mutatnak be egy világot. A játékokba pedig imád hírességeket is bevonni. A Death Strandingben így jelentős szerepe volt Kiefer Sutherlandnek, Norman Reedusnak és Mads Mikkelsennek is. Nos, a Death Stranding 2 lehet, hogy még nagyobb szereplőgárdával büszkélkedhet majd, hiszen olyan színészek csatlakoznak a sorozathoz, mint Elle Fanning.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hideo Kojima (@hideo_kojima) által megosztott bejegyzés

Keanu Reeves?

A fenti képek miatt most sokan úgy gondolják, hogy a legendás színész, Keanu Reeves is csatlakozhat a Death Stranding 2-höz. Persze simán lehet, hogy Hideo Kojima csupán részt vett egy olyan motoros találkozón, ahol a két színész is jelent volt, és készített néhány közös képet. Köztudott, hogy mindkét ismert színész imádja a motorokat, szóval a legvalószínűbb, hogy motoroztak együtt egy jót.

Keanu Reeves 2019-ben, a Death Stranding megjelenése előtt látogatott el a Kojima Productions-höz, de úgy tűnt, hogy csak egy baráti látogatásról volt szó. Ennek ellenére a kommentek alapján a rajongók nagyon remélik, hogy benne lesz a játékban.

Keanu Reeves hatalmas szerepet játszott a Cyberpunk 2077-ben, így nyilvánvalóan nyitott a videojátékokban való szereplésre. Hogy benne lesz-e a Death Stranding 2-ben vagy sem, az talán még jó ideig titok marad. Talán decemberben a The Game Awards-on számíthatunk újabb videóra a Death Stranding 2-ből, hiszen Kojima jó barátja a házigazda Geoff Keighley-nek.

Ezt láttad?

13 zseniális szerepjáték, ha totál rácsavarodtál a Baldur’s Gate 3-ra

×