Bőven elfog férni a legtöbb csapatban!

Ahogyan tavaly, idén is egy hatalmas Best of eseményt csinált a FUTTIES-ból az EA Sports. Nem csupán agyonerősített prémium kártyák érkeznek, hanem bizony szépen sorjában meg is emlékezünk az év legjobb lapjairól. Természetesen vannak olyan FUTTIES lapok, amiket csak úgy a közösség örömére élesít a kanadai fejlesztőcsapat, viszont emellett szeretnek megemlékezni az elmúlt hónapok sztárjairól is.

Ezúttal a soron következő lap talán mindkét kategóriát erősíti, hiszen a teljesítménye idén kiemelkedő volt, több teljesítmény után kiosztott speciális lapot is kapott, na meg emellett a játékbeli szerepe és képességei miatt közönségkedvenc is. Egy olyan védőről van szó, akit Danny Aarons rajongói biztosan a klubjukban akarnak tudni, pláne akkor, ha holland, vagy Bundesliga keretet építenek.

 

Hamarosan érkezik a játékba Jeremy Frimpong új FUTTIES lapja, ami nagy valószínűséggel Premium koronát is viselni fog, vagyis könnyedén be lehet majd építeni más jellegű csapatokba is. Innentől kezdve nem akarja a falhoz szorítani a közösséget az EA Sports, az FC24 megjelenéséig igazi örömjátékká válik a FIFA 23 Ultimate Team.

S mivel a leakerek előre tudták jelezni Frimpong felbukkanását, azon se lennénk meglepve, ha SBC formájában bukkanna fel, természetesen megfizethető árcédulával.

Ezt olvastad már?

Kiszivárgott és megerősítették: ilyen az új The Walking Dead játék

×