Szeptember végén érkezik az FC24, az EA Sports első igazán önálló futballprojektje.

Szeptember végén érkezik az FC24, az EA Sports első igazán önálló futballprojektje. Eddig a FIFA szervezettel karöltve dobták piacra a játékokat, ám ez az együttműködés egyszer s mindenkorra megszűnik, immáron saját magának kövezheti ki az utat a kanadai kiadó.

Az EA Sports eddig sem arról volt híres, hogy hibátlan anyagokat élesített, ám most kezdik magukat alulmúlni, ugyanis az új játék megjelenése előtt már sikerült kulcsinformációkat kiszivárogtatniuk. Egy kliensfrissítést követően az adatbányászok hozzájutottak az új Champions League Hero lapok statjaihoz, így pedig már most elkezdhetjük teoretikusan megtervezni a keretünket. (Én azért még bízom abban, hogy ez nem egy újabb öngól, hanem egy PR-húzás.)

A felbukkant statokból jól leszűrhető, hogy sajnos az új játék sem lesz mentes a „fodder Hero” lapoktól. Ott van például Rosicky, akinek az érkezését biztosan megénekelték az Arsenal szurkolók, ám ennek ellenére a lapokon feltüntetett statok alapján nem lesz egy nagy eresztés szegény. Ugyan ez elmondható Beasleyről is, aki látszólag szinte semmire sem lesz képes, csak futni a pálya szélén.

Természetesen van az éremnek másik oldala is, Vialli, Tevez és Ramires például kiemelkedően metának tűnik, ahogy a három női Hero is érdekesnek tűnik első ránézésre.

Ezt olvastad már?

Kiszivárgott a PlayStation 5 Pro specifikációja, elég erős lehet a gép

×