A legutóbbi frissítés óta extrán tűrhetetlen a PC-s FIFA 23 teljesítménye.

A legutóbbi frissítés óta extrán tűrhetetlen a PC-s FIFA 23 teljesítménye. Az újgenerációs verziót egyébként is állandóan szapulják a felhasználók, ugyanis a netcode miatt sokszor kiborító a játékmenet minősége. Az éjjeli órákban, amikor kicsi a szerverek terheltsége, a játék kifejezetten jól fut, még futballra hasonlító akciókat is tudunk benne rántani. Azonban napközben marad a mesterséges intelligencia és az exploitok, hiszen a játék válaszideje olyan rossz, hogy szabályosan magától fut a program.

Ez egy olyan pont, amit remélünk orvosol az FC24 megjelenésével az EA Sports, ám addig is marad a jól időzített játékidő. A legutóbbi frissítés után viszont a PC-s felhasználók duplán kaptak a nyakukba áldást, ugyanis az aktuális kliens ciklus teljesen szétbarmolta a netcodeot, aminek hatására olyan szaggatások és válaszcsúszások voltak tapasztalhatók, mintha megdupláztuk volna a korábbi problémát.

EA Finally adressed the problem of the PC users caused by the latest update
by u/AJTryingtodie in EASportsFC

 

A baj olyan nagy volt, az EA Sports azonnal nekilátott a kellemetlenség orvoslásának, így tőlük idegen módon máris bejelentették a 17.1-es, ciklusközi hotfix frissítést.

Jó eséllyel ez a javítás megoldja a PC-s teljesítményproblémákat és valamit stabilizál a szervereken. Mivel egy kis indie vállalkozásról van szó, érthető, hogy egyszer-egyszer belefutunk hasonló hibákba, nem? Hát nem…

Ezt olvastad már?

Mítosz vagy valóság? – Tényleg létezett a Nintendo PlayStation?

×