Amikor az EA Sports szabadjára engedte az Ultimate Teamet, valószínűleg mindenkinek az volt az álma, hogy a lehető legspeciálisabb keretet hozza össze.

Amikor az EA Sports szabadjára engedte az Ultimate Teamet (legyen ez Madden, vagy FIFA, teljesen mindegy), valószínűleg mindenkinek az volt az álma, hogy a lehető legspeciálisabb keretet hozza össze. Minden nagy kedvenc helyet kapjon, de közben mégiscsak legyen kompetitív a brancs.

Ennek ellenére az Ultimate Teamnek mindig voltak kellemetlen megkötései. Egy keretet össze kell tudni hangolni, ez pedig máris elvesz a szabadságból. Érthető, unalmas lenne, ha csak állandóan pozícióra cserélnénk és szabadon egymás hegyére-hátára csaphatnánk a legjobb meta lapokat. Maradt tehát egy kompetitív irányzat, de a kihívásokat kedvelők azért még mindig igyekeznek hozzáadni némi fűszert a játékmenethez.

Ilyen lehetetlennek tűnő kihívás volt az 11N11L, ami annyit tesz, hogy a kezdő keretben 11 különböző nemzetiségű játékos kap helyet, 11 különböző bajnokságból. Ezt így kimondva, s ismerve az Ultimate Team megkötéseit, tényleg teljesíthetetlen célnak hangzik az 11N11L. Ennek ellenére az új FUTTIES lapoknak hála az EA Sports az Ultimate Team mód megléte óta először, lehetőséget adott arra, hogy tökéletes összhanggal küldjünk pályára egy 11N11L keretet.

Mivel a speciális kihívás miatt nem linkelnek a csapatok, így szükség volt a Premium kiadású kártyákra, hogy teljesíthető legyen a feladat. Ezek a lapok önmagukban maxos összhangot kapnak, ha megfelelő pozícióban játszatjuk őket. Mára sikerült olyan sokszínű repertoárt felvonultatnia a kanadai fejlesztőknek, hogy egy 4-3-3-as összeállításban végre teljesíthetővé vált az 11N11L.

Mondhat bárki bármit, ez is azt jelzi, hogy azért szépen csöndben törekszik a diverzitásra az EA Sports, még úgy is, hogy állandóan megkapják azt a kritikát, hogy csak a közönségkedvenc lapok kapnak speciális verziót állandóan.

Ezt olvastad már?

Figyelem: Letilthat a jövőben a telefonod, ha séta közben használod

×