Bár az FC24 béta időszaka már elindult, ez nem jelenti azt, hogy minden rendben és tökéletesen működne. Máris akadnak problémák.

2023.08.10. – Hatalmas a hype az FC24 körül, ugyanis ez az EA első önálló futballjátéka, eddig a FIFA zászlaja alatt dobták piacra a játékaikat. Az önállóság biztosan temérdek nehézséggel jár, de emellett természetesen némi kényelmet is kell, hogy adjon a fejlesztőknek. Innentől kezdve elég önmaguknak megfelelni, így pedig a kreativitás is új szintekre emelkedhet.

A FIFA-szériából jól ismert Ultimate Team mód marad a játék középpontjában, azt viszont egészen eddig a hétig nem tudtuk, hogy pontosan mire is lehet majd számítani. Szerencsére elérkeztünk a hivatalos bejelentés hetéhez, tegnap lerántotta a leplet az EA Sports az UT előzeteséről.

A hatalmas játékkedvet még tovább fokozta, hogy az EA Sports a mai nappal szabadjára engedte az FC24 projektet, legalábbis szűk körben, ugyanis augusztus 10-től elkezdték terjeszteni a zárt béta kulcsokat. A szerencsések akár már ma kipróbálhatják az FC24 kiemelt módjait, így van, akár az Ultimate Teamet is.

Ám mivel az EA-ről van szó, sajnos ez sem sikerült zökkenőmentesen…

Bizonyos források szerint az Xbox felhasználók rossz bétát kaptak, a kódok egy teljesen más játékot kezdtek el letölteni. FUT Donk értesülései szerint a “szerencsések” egy “LoremIpsum 42 XSX” elnevezésű katyvaszt kaptak a könyvtárukba, ami a letöltés után az EA Sports PGA Tour játéka volt. A focizni vágyók tehát kaptak egy hatalmas zöld gyepet, annyi különbséggel, hogy nem labdarúgást végezhettek rajta, hanem egy kis fehér golyót terelgethettek egy lyuk irányába többféle ütőkkel.

A kínos hibáért ugyan hivatalos forrásból még nem kért elnézést a kanadai kiadó, az viszont biztos, hogy amilyen gyorsan csak lehet, javítják a kellemetlenséget.

A héten érkezik a hivatalos FC24 Ultimate Team bemutatója, amiben nagyon reméljük, hogy részletesen fognak beszámolni a fejlesztők a szóban forgó Evolutions játékelemről, s végre nem csak infómorzsákból és leakekből építkezhetünk.

Ezt olvastad már?

Jön a hivatalos Call of Duty társasjáték, és egész jól néz ki

×