Nem várt helyszín bukkant fel, lehetséges, hogy Verdansk valóban visszatér? Ha így lesz, nagyon sok játékos térhet vissza a battle royale-hoz.

2023.08.09. – A Warzone és a Call of Duty hivatalos csatornái kifejezetten aktívak a héten. Nem véletlenül, hiszen az augusztus 17-ére tervezett Modern Warfare III leleplezést szépen elő kell készíteni. A napokban megérkezett az első teaser, így többé sem a név, sem pedig a logó nem kérdéses már. Visszatér Verdansk?!

Ahogy azt várni lehetett, a hét további napjaira is jut némi információmorzsa. Arra azonban senki sem számított, hogy szerda délután rögtön egy értékelhető hosszúságú trailer érkezik a játékhoz. Ez már önmagában sem hangzik rosszul, a szakértők azonban egyből a képkockákra vetették magukat. Nyomokat, easter eggeket kerestek a videóban, úgy tűnik, hogy nem is volt hiábavaló ez a kutatás.

Visszatérhet Verdansk?!

Nem titok, hogy a Warzone játékosok jelentős része Verdansk után epekedik. Jól tudja ezt a fejlesztői gárda is, nem véletlen, hogy a mobilos Warzone-ban feltűnik majd az ikonikus helyszín. A videó megnézése után azonban arra is komoly esély lehet, hogy Modern Warfare III-ban szerepet kapjon a pálya.

 

Bizony, a képkockákon feltűnt az ikonikus Stadion és a pálya több eleme is. Ennek köszönhetően feltételezhetjük, hogy a Modern Warfare III-ban viszontláthatjuk a régi pályát. Remek kérdés, hogy Warzone-ban milyen szerepet szánnak a neki a fejlesztők. Úgy tűnik, hogy az Activision mindent megtenne, hogy visszacsábítsa az elmúlt időszakban elveszített játékosokat.

Mi az a Verdansk?

Verdansk volt az a pálya a Warzone-ban, ami a Modern Warfare és a Black Ops Cold War ideje alatt volt elérhető a battle royale játékmódban. Éppen ezért akkor a Warzone terepe erősen a Modern Warfare kampányában és multiplayer módjában bemutatott fiktív városok összessége volt. Öt fő szektorra volt felosztva, amik további zónákra oszlanak, mindegyik egyedi érdekességgel. A pálya a valós Donyeck városán alapul.

 

Most már tényleg nincs több kérdés – MINDENT a 2023-as Call of Duty-ról

×