Az EVO 2023 versenyzői arról számoltak be, hogy a versenyen használt PS5-ök USB-portjai megolvadtak a túlmelegedéstől.

2023.08.08. – Az utóbbi időben egyre többet lehet arról hallani, hogy gond van a PS5 túlmelegedésével. Nem is olyan rég még a Final Fantasy 15 kapcsán merült fel, hogy a játék bizonyos harc közben erősen túlmelegszik, sőt akár le is állhat. Most az EVO 2023 nevű esport-verseny játékosai számoltak be egy hasonlóan szomorú jelenségről. A PS5 konzolt használó versenyzők szerint

az USB-portok megolvadtak a túlmelegedés miatt.

A fotók és a szemtanúk is megerősítik, hogy van némi alapja annak az elképzelésnek, hogy a hőelvezetés hiánya vezethet a PS5 portjainak megolvadásához. A verseny történetében annak ellenére, hogy már sok PS5-öt használtak, még nem volt példa ilyen esetekre. Az idei verseny résztvevői szerint azonban ezúttal számos PS5 konzol USB portja hibásodott meg a hőelvezetés hiánya miatt. A rengeteg beszámoló és kép alapján úgy tűnik, hogy valami történt ezen a versenyen, ami tönkretette a PS5-öket és a kábeleket. Jelenleg nem világos, hogy mi okozta mindezt, de sokak szemében ez már aggodalomra ad okot.

 

Néhányan a Redditen is írtak a problémáról, miközben mindenki találgatja, hogy mi okozta a problémát. A Sony még nem szólalt meg az ügyben, de páran felvetették, hogy az okozhatta a gondokat, hogy az EVO 2023-on nagyon sokszor húzzák ki és be a kábeleket egyetlen konzolban. A versenyen mindenki saját kontrollert használ a verekedős játékokban. Ez azonban csak találgatás.

Comment
by u/SyrupyCereal from discussion The PS5s at EVO are melting people’s controllers.
in Fighters

Többen felvetik, hogy komoly problémát jelezhet ez a PS5 konzolokban, amit a Sony-nak orvosolnia kéne. Az EVO 2023 versenye persze nem csak rossz híreket hozott. Egy vak Street Fighter 6 játékos hihetetlen tornagyőzelme például vírusként terjed. Reméljük, hogy az USB-gondok egyedi esetek ezen a versenyen. Nálad előfordult már hasonló?

Ezt láttad?

Bejelentették végre a Red Dead Redemption újrakiadását – de sokan nem örülnek

×