Call of Duty

Exkluzív skin is jár mellé – Így robbanthatod az atombombát Vondelen

2023.08.04. – Szerda este megérkezett a Warzone, DMZ és Modern Warfare II ötödik közös szezonja, rengeteg új tartalommal megfűszerezve. Al-Mazrah térképén a játékosok jó ideje teljesíthetik a Champion’s Quest kihívást. Sokan csak „Nuke” vagy atombomba néven hivatkoznak rá, ám a fejlesztők hivatalosan az előbb említett címen illetik. A frissítésnek köszönhetően Vondelen is lehetőség van a teljesítésére.

Több átfedést is leolvashatunk az eredeti Champion’s Questhez viszonyítva, ám lesznek olyan elemek, tulajdonságok melyben eltérnek majd. Nem beszélhetünk könnyű feladatról, hiszen az előfeltétele is kifejezetten idegőrlő lehet sokak számára. A fejlesztők azonban exkluzív skinekkel jutalmazzák azokat, akiknek sikerül véghezvinni a feladatot. A napokban valóságos verseny zajlott, zajlik a streaming platformokon, hogy kik lesznek azok a játékosok, akik az elsők között teljesíteni tudják a feladatok.

Nézzük is, hogy mire kell készülni!

Feltételek, elemek

Csakúgy, mint az Al-Mazrah változatban, itt is öt (Mini) Battle Royale meccset kell nyerni egyhuzamban a játékosoknak. Sokan már itt elvéreznek majd, két-három meccs talán az átlagfelhasználóknak is teljesíthető, ám öt meccshez nem elég a szerencse, kőkemény skillre is szükség van. A hatodik meccsen élesedik tehát a „küldetés”, hogy egy mindent elsöprő robbanást idézzünk meg a szigetre. A bomba felrobbantásához ezúttal is három elemre van szükségünk, ám ezekből már újakat kapunk, eltérő tulajdonságokkal. A pontos lista a következő:

  • Gallium:. A Gallium a Snapshot gránáthoz hasonlóan viselkedik majd, az ellenfelek számára megmutatja azon csapattársak helyzetét, akik a kezükben fogták.
  • Deuterium: Jelentősen legyengíti az Operatorokat, sprintelés közben némi köhögés effektet is hallhatunk majd. Jól meg kell gondolni, hogy kire bízzuk ezt az elemet.
  • Neptunium: Ez az elem bizonyos időközönként megrázza a közelében tartózkodó Operatorokat és járműveket. A Shock Stickhez hasonló effektre számíthatunk majd.

Pár eltérést azért mindenképp várhatunk, a vízben például nem rejthetjük el az összetevőket későbbre. Minden egyes „elejtés” után újra be kell gyűjteni az elemeket.

A jutalom

Nagy eséllyel több jutalomra is készülhetünk. Operator skinre az első időszakban nem kell számítani, Al Mazrah esetében is később került csak be a repertoárba. Amit biztosra vehetünk, az a fentebb is látható, erőteljesen atombomba tematikájú Lachmann Sub Blueprint. Meglepődnénk, ha Calling Card, Emblem vagy épp Spray nélkül hagyna minket a fejlesztői brigád. A jutalmak pontos listájával meg kell várnunk az első teljesítő csapatot, mindent a fájlokból sem lehet kinyerni.

Már csak pár óra és élesednek az újdonságok:

Arpi

Korábbi cikkek

Visszatért a Warzone egyik legjobb fegyvere – Ez a kiegészítő a titok

2024.02.01. - Február 7-én elstartolt a Warzone és Modern Warfare III újabb közös szezonja. A…

14 perc telt el azóta...

Ezt az ingyen játékot neked szánják, ha szereted az agyad is használni játék közben

Bódi Dániel 2024.02.01. - Az egyedi, művészi és a kifejezetten intelligens játékok kedvelői, akik nem…

35 perc telt el azóta...

Meghalt a Nokia, éljen a Nokia! Nincs több okosmobil, de a márka nem tűnik el

Gábor János 2024.02.01. - Elég egyértelmű jelzést küldött a Nokia készülékeket gyártó cég arról, hogy…

2 óra telt el azóta...

A taxisok élete nem csak játék és mese – Ilyen lesz a Taxiszimulátor

2024.02.01. - A Maxis műfajt teremtett 1989-ben, amikor piacra dobták a SimCity-t. A városi életet…

2 óra telt el azóta...

Váratlan, nagyobb frissítést kapott a Modern Warfare III – Ezek élesedtek

2024.02.01. - Azt már a Call of Duty fejlesztői is megerősítették, hogy február 7-én érkezik…

3 óra telt el azóta...

Bejelentkezhetett a Dungeons and Dragons jogokért a kínai Tencent?

2024.02.01. - A Dungeons and Dragons egy népszerű, fantasy világban játszódó, nyílt végű asztali szerepjáték.…

3 óra telt el azóta...