Több oldal is a rendelkezésünkre áll.

2023.08.04. – Legyen szó akár egymonitoros, akár négymonitoros setupokról, a felhasználók mindig szeretik személyre szabni az asztalt. Egy kijelző esetében ez könnyebb történet, de szerencsére több monitor esetén sem kell megijedni. A DigitalTrends bejegyzése alapvetően a dupla monitorokra íródott, de értelemszerűen kiváló háttereket találhatunk más felhasználási módokra is.

Nézzük is, hogy merre érdemes kutakodnunk, ha pazar háttérképeket keresünk!

WallpaperFusion

A WallpaperFusion böngészése kifejezetten gyors és pattogós tud lenni, miközben tele van hasznos adatokkal. Ha egy kép fölé viszed a kurzort, akkor megjelenik a kép címe, míg az alatta lévő ikonokra pillantva megtudhatod, hogy hányszor töltötték le a képet, vagy, hogy a felhasználók milyen értékelést adtak a képnek. A hátterek mindegyike profi munka, kiváló minőségű és általában elég változatos ahhoz, hogy mindenkit lenyűgözzön. Beszéljünk akár irodáról, akár pedig egy ütős gamer sarokról.

Dual Monitor Backgrounds (DMB)

A DMB egy olyan weboldal, amely teljes egészében a kétmonitoros háttérképekre összpontosít. Talán ez a legjobb lehetőséged, ha az elérhető kínálat legjavát szeretnéd böngészni. A képminőség talán nem olyan konzisztensen jó, mint más oldalak esetében, ám ezt letöltés előtt könnyen ellenőrizhetjük. Az oldal elrendezése kiválóan alkalmas több kép egyszerre történő megtekintésére, de a választékot akár dátum, értékelés és népszerűség szerint is rendezheted. Szerencsére kategóriákba rendezték a háttérképeket, így azok alapján is szűrhetünk.

Wallpapers Wide

Könnyen lehet, hogy a Wallpapers Wide kinézete, elrendezése nem a 2023-as időket idézi, de ennyi baj legyen. A felbontásokkal kompenzálja ezt. A három vagy több monitorral rendelkező felhasználók talán itt érezhetik magukat a legjobban, de a 4K monitor, TV tulajdonosoknak sem kell más oldalt keresnie. Minden képernyő típushoz és elrendezéshez találunk háttereket, a lehető legjobb minőségben.

Twelve South

A Mac felhasználókat is nagy hiba lenne kihagyni a buliból. A Twelve South weboldal nyolc „kollekciót” vagy ha úgy jobban tetszik, mini-kategóriát kínál azok számára, akik különböző háttérképeket szeretnének, de hasonló tematikában. Erőteljesen amerikai hangulat köszönt vissza a képekről, így San Francisco vagy épp Hawaii is feltűnhet, igazán letisztult alkotásokkal találkozhatunk itt.

Imgur Dual Monitor hátterek

Rengeteg képgyűjtemény van az Imgur-on, így bizony háttérképekben sem lesz hiány. Több popkulturális utalás is feltűnhet a háttereken, így modern környezetben is teljesen kitűnhetünk. Az alábbi galéria kifejezetten jó kiindulási alap lehet.

r/MultiWall

Ahogy sejteni lehetett, a többmonitoros rendszereknek is saját subredditje van. A MultiWall kifejezetten ezekre koncentrál, rengeteg helyről gyűjtik össze a felhasználók a képeket, de saját alkotásokat is találhatunk a közösségi oldalon. Érdemes lehet hetente, havonta csekkolni, hiszen folyamatosan bővül a felhozatal. Nagy eséllyel az éppen népszerű sorozatok, filmek, netán celebek rajongói is itt találkoznak először jó minőségű háttérképekkel.

Neked melyik oldal jön be a legjobban a fentiek közül?

Már Szlovákiában és Romániában is jobb az internet, mint Magyarországon

×