Olyan trükköt mutatott, amit ma mindenképp érdemes megnézned, még akkor is, ha egyáltalán nem játszol a játékkal.

2023.08.04. – Ha megnézitek a Leet.hu Call of Duty rovatát, láthatjátok, hogy mostanában többségben vannak a frissítéseket, fegyvereket, játékmechanikákat bemutató tartalmak. Most azonban egy olyan Warzone klipet találtunk, amiről azt gondoljuk, hogy megéri cikket írni, hiszen annyira látványos, hogy ezzel tapsoljuk meg a készítőjét.

Persze sok érdekes momentumot láthattunk már a játékban, sőt rengeteg ilyen gyűjtést találni a Youtube-on. Egy srác azonban most igen nagyot megy a neten, miután egy Tom Cruise-szerű motoros mutatványt villantott a Warzone-ban. A GhostofCaldera néven futó játékos egy terepmotorral hajtott le egy szikláról, majd leszállt róla, kinyitotta az ejtőernyőjét, a levegőben ismét elérte a motort, felszállt rá, és robogott tovább.

 

Ez egy elég lenyűgöző trükk, és azok közé tartozik, amit nehezen lehet megismételni. Így azt sem lehet tudni, hogy ez egy előre kitalált mozzanat volt, vagy véletlenül így jött ki. Ezt már sosem fogjuk megtudni. Ahogy azt sem, hogy neked mennyire tetszett ez a mozdulat. Akárhogy is, ez az egyik legkirályabb dolog, amit a Call of Duty-ban láttam az utóbbi időben.

További híreink, hogy még ebben a hónapban leleplezik a következő Call of Duty játékot, ami erősen úgy néz ki, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 lesz.

Ezt láttad már?

Nagyon drága, de ez a gaming kiegészítő fogy a legjobban

×