Ismét alakul a mezőny.

2023.08.03. – Július 24-én váratlan frissítés érkezett a Warzone szervereire. A fejlesztők a Reloaded utáni sebzésprofilokat tovább finomították, a legjobb fegyvereket érezhetően gyengítették. Alig egy hét jutott csak ennek köszönhetően például az X13 és Basilisk párosának. Sokan azt hitték, hogy a fejlesztők nem is igazán nyúlnak hozzá a fegyverekhez a szerdán esedékes Season 5 során.

Nos, nem is tévedhettek volna nagyobbat. Több metafegyvert és számos SMG-t érintettek a változások, melynek köszönhetően ismét meg kell találni a legjobb választásokat. Szerencsére folyamatosan ezen dolgoznak a Warzone szakértői, immáron 24 órája. Most, hogy a Resurgence módok kiemelt szerepet és folyamatosan váltakozó pályákat kaptak, érdemes lehet dedikált Loadoutokat készíteni a kisebb pályákra.

Kiderült, hogy melyik fegyver lehet a legütősebb!

A Cronen Squall gyengítése után új kiszemeltet kellett keresni. Már a frissítés tényleges megérkezése előtt is sokan a TAQ-V várták győztesnek, ám egy kis tesztelgetés ide is elkélt. Néhány órával ezelőtt WarzoneLoadout ismertette is a legjobban működő kiegészítők listáját.

A fenti képen nem csak az attachmentek pontos listáját, hanem a Weapon Tuning értékeket is leolvashatjuk. Ha Resurgence körülmények között harcolnánk, akkor a TAQ-V mindenképp érdemes lehet az első helyre venni, igazán látványos pusztításokra képes a szervereken.

Az SMG-k jártak jól?! – Ezekkel a nerfekkel és buffokal érkezik a Warzone Season 5

×