Szakítanának a megszokott designnal.

2023.07.30. – A videokártyák felépítése, átlagos mérete sokat alakult az elmúlt időszakban. A manapság aprónak tűnő egységek egy-két évtizede még óriásoknak számítottak. Rengeteg márkával és gyártóval találkozhatunk, ám azért valamennyire egységes a megjelenésük. Két-három ventilátor szolgáltatja a hűtést, fehér vagy fekete burkolattal, a legtöbbször egy kis RGB-vel megfűszerezve.

Szerencsére azonban időről időre megjelennek olyan videokártyák is, melyek kicsit szakítanak ezekkel a hagyományokkal. Az elmúlt években több kollaborációt is láthattunk, az anime ihletésű egységek kifejezetten népszerűnek számítanak. A ChinaJoy 2023 eseményen az AMD pultjánál a Sapphire egyik modelljére szegeződtek a tekintetek. Erősségében nem hoz semmi kimagaslót, ám a vicces, mókás megjelenése sokakat meggyőzhet, még ha kicsit ki is kell lépni a komfortzónából.

Íme a Sapphire RX 7600 Party Animals!

Az RX 7600 a jelenlegi alsó-középkategóriát képviseli, nem csak a méregdrága modellek kiváltsága lehet a kicsit extra kinézet. A burkolat sárgás festékén kívül a backplate is kifejezetten kellemes designt kapott, így bármilyen formában is kerül be a gépházba, biztos, hogy kitűnik majd a többi komponens közül.

A Party Animals egy többjátékos, fizikai alapú verekedős/bulijáték, amelyet a Recreate Games fejlesztett ki és a Source Technology ad ki. A játék a tervek szerint 2023. szeptember 20-án jelenik meg Microsoft Windows, Xbox One és Xbox Series X/S rendszerekre. A kártya tervezett áráról egyelőre nincs információ, ám az RX 7600 ársávja hazánkban 115-125 ezer forint körül alakul.

Forrás: Videocardz

Egy srác mesterséges intelligenciát adott a mikrójának, ami aztán meg akarta ölni

×