Nem csak a hip-hopot ünnepli meg a cég.

2023.07.30. – Csütörtök délután publikálták a Call of Duty fejlesztői a Season 5 újdonságival kapcsolatos blogbejegyzésüket. Az elkövetkezendő napokban várhatunk még pár kiegészítő információt, a nerfeket-buffokat azonban csak szerdán ismerhetjük meg. Nem titok, hogy Snoop Dogg, Nicki Minaj és 21 Savage is tiszteltét teszi majd a játékban, igaznak bizonyultak a májusi pletykák.

Azt is tudjuk, hogy a Call of Duty minden szezonra tervez kollaborációval. Ilyen volt a Season 4 Reloaded The Boys esemény is, ám azt hihettük, hogy Season 5-ben „csak” a fentebb megnevezett három extra Operator érkezik. Úgy tűnik azonban, hogy a Reloaded frissítés további izgalmakat hozhat. A megerősítés ráadásul hivatalos helyről érkezett, így a valóságtartalmát meg sem érdemes kérdőjelezni.

Lara Croft is megérkezik a Call of Duty világába!

A PlayStation Blog hivatalos bejegyzést szentelt az új szezonnak. Ebben kotyogták el, hogy az ikonikus videojáték-karakter Modern Warfare II és Warzone címekben is megvásárolható lesz majd. Árcédulát, bővebb információt nem árultak el, ám, ha a korábbi csomagokból indulunk ki, akkor 2400 CP-s összegre készülhetünk majd.

Nagy eséllyel a Season 5 Reloaded  startjáig nem érdemes várnunk az érkezésére, hiszen akkor a fejlesztői bejegyzésben is feltűnt volna már. Úgy tűnik, hogy az Activision az Epic Games útját választja, egyre több kollaborációt köszönhetünk a Call of Duty címekben.

A Season 5 újdonságai:

COD leleplezés, Snoop Dogg és 5 új fegyver – Ezt hozza a Call of Duty Season 5

×