Nem finomkodnak, ha tesztről van szó.

2023.07.29. – A Samsung szerdán leplezte le legújabb telefonjait. A Galaxy Z Fold és Galaxy Z Flip ötödik generációját köszönthetjük idén. Bár a piacon azóta több vetélytárs is megjelent, az emberek nagy része a Samsunghoz köti a szétnyitható, kihajtható készülékeket. Sokan azonban sarkalatos pontnak tartják a zsanérokat, félnek az elhasználódástól.

Nem is alaptalan ez a félelem, hiszen a Google pár hete megjelent kihajtható telefonja már az első napokban csődöt mondott sokaknál. Szerencsére a Samsung készülékei mögött több éves tapasztalat és kutatás van, ráadásul brutálisan meg is gyilkolják a telefonokat a kiadás előtt.

Így teszteli a telefonokat a Samsung!

A fenti videót maga a cég tette közzé, a hivatalos csatornáin. Ebben azt láthatjuk, hogy a kiválasztott Fold és Flip modelleket folyamatosan nyitogatják, csukogatják. Ha ez nem lenne elég, akkor folyadékkal is megkínálják a telefonokat, de egy kis dobálástól sem riadnak vissza. Ezek a tesztek garantálják, hogy a gyártási folyamat során felmerülő változások, hibajelenségek időben kibukjanak. Úgy tűnik, hogy ezek a tesztek sikeresek voltak, így alaptalan az új vásárlók félelme. A technológia fejlődésével pedig a hajlítás okozta egyenetlenség is egyre kisebbé válhat, pár év múlva talán már ilyen szempontból is „tökéletes” készülékek gurulhatnak le a gyártósorokról.

Hamisítványok és ötletes megoldások? – Ezt tudják most az Aliexpress konzolok

×