A Ubisoft nem árul zsákbamacskát.

2023.07.27. – A Rainbow Six Siege fejlesztői 2022 végén mutatták be a Reputation System Beta első publikus változatát. A rendszer bétájával a következő szintre lépett a Rainbow Six Siege a Ubisoft programozói szerint. A felhasználók megmutathatják, hogy a játék megítélése szerint milyen megbízhatónak vagy épp toxikusnak számítanak. Mindeközben az egykor rosszakaró vagy kevésbé együttműködő játékosok számára javítási lehetőséget nyújt, anélkül, hogy pozitívan vagy negatívan módosítaná a Standing értéket.

Több fokozattal készültek a fejlesztők

Papíron ez jól hangzott. Ahogy azonban az lenni szokott, ami a belsős teszteken tökéletesen működik, a valóságban nem mindig. Éppen ezért pár órával ezelőtt bejelentették a Ubisoft munkatársai, hogy kicsit alakítanak a Reputation System működésén.

Nézzük is, hogy mi változik!

A fejlesztők több szinten is egyensúlyoznák az eddigi rendszert. Korábban túl hamar és jogtalanul elérhető volt az „Esteemed” és „Exemplary” fokozat, többé ez nem lesz így. Ezen kívül azon is módosítottak, hogy a játék mikor osztja ki az első büntetéseket a játékosoknak. Az alábbiakra számíthatnak még a játékosok:

  • A frissítés után megváltozhat a fokozat, tisztességes játékkal ismét feljebb tornázható
  • A visszaeső toxikus, szabálysértő játékosokra sokkal gyorsabb büntetés várhat

A rendszer továbbra is béta állapotban marad egy ideig, kell még egy-két szezon, hogy magabiztosan rá lehessen bízni a játékosok megítélését.

Borító: YT

Ismét komoly gondok vannak a Siege szezonnal? – Megszólalt a Ubisoft

×