Egy ideig csupán csak egyetlen játékkal foglalkozott a Riot Games, ez volt a League of Legends.

Egy ideig csupán csak egyetlen játékkal foglalkozott a Riot Games, ez volt a League of Legends. Azonban a játék 10. évfordulója alkalmából egy igazi játékesőt zúdított a rajongókra a kiadó, még ott helyben bejelentették és bemutatták a TFT-t, a Legends of Runeterrát, pár hónappal később megérkezett a Valorant, valamint belendült a képbe egy, a LoL világában játszódó MMO ötlete is. Ezen felül szó esett egy Project L nevű játékról is, amiről azóta kiderült, hogy egy verekedős cím, amit szintén a LoL karaktereivel lehet majd tolni.

 

Fél évvel ezelőtt betekintést nyerhettünk a Project L-be, végre kaptunk egy kisebb játékmenetbemutatót a fejlesztőktől, valamint vázolták, hogy milyen irányba szeretnék terelni a címet. Az érdeklődők nagy szomorúságára viszont nem kaptunk megjelenési ablakot, sem pedig hírt arról, hogy mikor lehet majd kipróbálni, akárcsak egy demo keretein belül.

 

Most viszont ledobta az atomot a Riot Games, bejelentették ugyanis, hogy az augusztusban megrendezésre kerülő EVO 2023-on kipróbálható lesz a Project L minden kilátogató számára. Szólóban és 2v2 módban lehet majd tesztelni a játékot, egy szűkített karakterarzenállal.

Ez lesz a projekt vízválasztója, ugyanis az előre felvett jelenetek elnyerték a tetszését a rajongóknak, most viszont végre élesben fog teljesíteni a cím, s mind tudjuk, hogy ez az igazán mérvadó. Reméljük pont annyira lesz kellemes játszani vele, mint amilyennek tűnt a korábbi bemutatókon, valamint abban is bízunk, hogy szépen lassan kap egy megjelenési dátumot is a Project L.

Ezt olvastad már?

10 zseniális horrorjáték a Resident Evil stílusában, amit bűn lenne kihagynod

×