Egy hatalmas csokorba gyűjtöttük azokat a Netflix saját gyártású és/vagy forgalmazású filmeket, melyek még idén, 2023-ban érkeznek a streaming szolgáltató kínálatába. A filmek címeire bökve azonnal a Netflix-profiljukra kerülsz.

Boldogság kezdőknek

Műfaj: Romantikus vígjáték | Ekkor jön: július 27.

A válása után élete fordulópontján lévő tanárnő tiszta lappal akarja újrakezdeni az életét – és a szerelmi életét –, amikor jelentkezik egy kemény csoportos túrára.

Miraculous: Katicabogár és Fekete Macska kalandjai – A film

Műfaj: Animációs kaland-vígjáték | Ekkor jön: július 28.

Ha Párizs veszélyben van, Marinette átalakul Katicabogárrá. Nem tudhatja, hogy tinikori szerelme, Adrien valójában Fekete Macska, egy másik városvédő szuperhős.

Rachel Stone – Mindent vagy semmit

Műfaj: Krimi, akció-thriller | Ekkor jön: augusztus 11.

Rachel Stone (Gal Gadot) a hírszerzés ügynöke, az egyetlen nő, aki a nagyhatalmú, globális békefenntartó szervezet és a legértékesebb, legveszélyesebb eszköz elvesztése között áll.

A majomkirály

Műfaj: Animációs kalandfilm | Ekkor jön: augusztus 18.

Egy harci botot forgató majom és a mellé szegődött kislány kalandos útja a halhatatlanság megtalálására, megküzdve démonokkal, sárkányokkal, istenekkel és önnön egójával.

Ne merészelj eljönni a bát micvámra!

Műfaj: Tinivígjáték | Ekkor jön: augusztus 25.

A két barátnő, Stacy és Lydia emlékezetes bát micvát tervez. A tervük azonban balul üt ki, amikor egy népszerű fiú – és a szokásos középiskolai dráma – mindent tönkretesz.

Válaszd a szerelmet!

Műfaj: Interaktív romantikus vígjáték | Ekkor jön: augusztus 31.

Cami Conway izgalmas szerelmi kalandját izgulhatjuk végig úgy, hogy a döntéseit a nézőkre bízza.

Vajon létezik szerelem első látásra?

Műfaj: Romantikus dráma | Ekkor jön: szeptember 15.

Hadley és Oliver között egyre erősebb vonzalom ébred a New Yorkból Londonba tartó járaton, ám a vámon szétválnak – megtalálják-e egymást újra, számos nehézség ellenére?

Ismeretlen rakomány

Műfaj: Akció-krimi | Ekkor jön: szeptember 27.

A Brazíliából származó új, akcióközpontú krimi egy kamionversenyzőről szól, aki tehetségét egy bűnbanda szolgálatába állítja, de hamar rájön, hogy nem neki való ez az élet.

Külvárosi utak 2.

Műfaj: dráma | Ekkor jön: szeptember 27.

Két évvel a halállal való találkozása után Demba megpróbálja változtatni az életén, és nemet mond a bosszúvágyának. Noumouké a rivális városrészek közötti összetűzésbe keveredik, Soulaymaan pedig elvei és az ambíciói között hánykolódva teszi meg első lépéseit ügyvédként. Vajon a három testvér ellen tud-e állni az erőszakhullámnak és a rájuk zúduló események brutalitásának?

A balerina

Műfaj: akció | Ekkor jön: október 6.

Egy volt testőr a védelme alatt állt barátját gyászolja, miközben teljesíti az utolsó kívánságát, és bosszút áll a gyilkosain.

Damsel

Műfaj: fantasy akció-kaland | Ekkor jön: október 13.

Egy kötelességtudó lány beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, ám a királyi család áldozatnak használná őt, hogy visszafizessen egy ősi adósságot. Egy tűzokádó sárkány barlangjába vetik, a túléléshez pedig az eszére és az kitartására lesz szüksége.

A fájdalom ügynökei

Műfaj: dráma | Ekkor jön: október 27.

Egy nő, aki nehezen neveli a lányát, belekeveredik egy veszélyes panamázásba, amikor munkába áll egy hanyatló gyógyszerészeti startupnál.

Tolvajnők

Műfaj: dramedy | Ekkor jön: november 1.

Belefáradva az egész életen át tartó bujkálásba, két jó barát mestertolvaj összeáll a vagány Sammel egy utolsó melóra – egy korábban még sosem látott akcióra.

A gyilkos

Műfaj: akció-krimi | Ekkor jön: november 10.

Egy mentálisan kissé megtört elit bérgyilkos megpróbál visszavonulni, de egy utolsó ügy miatt ismét terepre megy. A rendezésért David Fincher, a főszerepért pedig Michael Fassbender felel.

Rustin

Műfaj: életrajzi | Ekkor jön: november 17.

Az 1960-as években különösen meghatározó szereppel bíró Bayard Rustin melegjogi aktivista életének emlékművet állító filmet a Toronto Film Festivalon mutatják be először, novemberben pedig a Netflixre is megérkezik.

A Family Affair

Műfaj: romantikus vígjáték | Ekkor jön: november 17.

Egy meglepő románc komikus következményekkel jár egy fiatal nő, az édesanyja és filmsztár főnöke számára, akiknek szembe kell nézniük a szerelem, a szex és az identitás bonyodalmaival.

Leó

Műfaj: animációs családi vígjáték | Ekkor jön: november 21.

Adam Sandler egy Leo nevű gyíkot alakít ebben a felnőtté válásról szóló zenés vígjátékban, amely az osztály kedvencének szemszögéből meséli el az általános iskola utolsó évét.

Leave the World Behind

Műfaj: dráma | Ekkor jön: december 8.

A Long Islanden töltött családi vakációt két idegen zavarja meg, akik egy rejtélyes áramszünetről hoznak hírt. Ahogy a helyzet egyre feszültebbé válik, a családoknak el kell döntenie, hogyan lehet túlélni a lehetséges válságot, miközben saját helyükkel is meg kell küzdeniük az összeomló világban.

Csibefutam: A csirkefalatok hajnala

Műfaj: animációs családi vígjáték | Ekkor jön: december 15.

Babs, Ginger, Rocky, és Fletcher új problémákkal kell szembesüljön, miután a Tweedy farmról sikeresen elmenekültek.

Rebel Moon

Műfaj: sci-fi akció | Ekkor jön: december 22.

Amikor a galaxis peremén lévő békés kolóniát a zsarnoki Balisarius régens seregei fenyegetik, egy Kora nevű, titokzatos fiatal lányt küldenek a szomszédos bolygókra ellenálló harcosokat toborozni.

Dátum nélküli, de eredetileg 2023-ra kitűzött filmpremierek:

Minden idők legjobb karácsonya

Műfaj: romantikus vígjáték

Charles Shyer és Todd Calgi Gallicano rutinos írókkal érkezik a Netflix legújabb karácsonyi romantikus vígjátéka. Valószínűleg december végén kerül a kínálatba.

Fair Play

Műfaj: dráma

Egy váratlan előléptetés miatt veszélybe kerül egy fiatal pár kapcsolata, ami sokkal nagyobb árat követelhet, mint a friss eljegyzésük. A filmet előbb a Toronto Film Festivalon mutatják be szeptemberben, és valamikor ezután jelenik meg a Netflixen.

Maestro

Műfaj: életrajzi dráma

Bradley Cooper rendezésében és főszereplésével készült Leonard Bernstein zeneszerző életét bemutató dráma a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon kerül bemutatásra, majd a Netflixre is megérkezik.

Nyad

Műfaj: életrajzi dráma

A Kubából Floridába a világon az elsőként átúszó 64 éves Diana Nyad maratoni úszónő életét és fantasztikus teljesítményét megismertető drámát a Toronto Film Festival keretében mutatják meg a világnak, majd a Netflix kínálatában a nagyobb közönség is megismerheti.

Hidegvér

Műfaj: krimi, thriller

Egy könyörtelenségéről hírhedt New England-i nyomozó brutális történetét láthatjuk Benedico del Toro főszereplésével. A Toronto film Festival után a Netflixen.

Scoop

Műfaj: életrajzi dráma

A brit királyi család egyik legnagyobb botrányához, úgy András herceg bukásához vezető újságírónők munkáját belülről bemutató, megtörtént eseményeken alapuló dráma.

The Archies

Műfaj: dramedy

Zoya Akhtar rendező/producer és Reema Kagti producer az 1960-as években Indiában játszódó élőszereplős zenés filmben a kedvelt Archie-képregényeket gondolja újra.

The Count (A báró?)

Műfaj: horror-vígjáték

Egy 250 éves vámpír megunta az öröklétet és az azzal járó folyamatos gyilkolást, ezért véget akar vetni az „életének”. A Velencei Nemzetközi Filmfesztivált követően a Netflixre érkezik.

The Kitchen (A konyha?)

Műfaj: sci-fi

2044-es disztópikus Londonban vagyunk, ahol a gazdagok és szegények közötti szakadék a végletekig szélesedett. A szociális lakhatás minden formáját felszámolták, amely miatt a londoni munkásosztály a város peremén lévő átmeneti szállásokra szorult. Egy egymástól teljesen elhidegült apa és fia azonban megpróbál túlélni ebben a szociális apokalipszisben, miközben az egymással szemben táplált érzéseiket is fel kell dolgozniuk.

The Wonderful Story of Henry Sugar (Henry Sugar csodálatos története)

Műfaj: kalandvígjáték

Roald Dahl csodálatos történetén alapuló szintén csodálatosnak ígérkező újabb Wes Anderson-film, ami a korábbi alkotásaihoz hasonlóan szatirikus, szürreális, színes-szagos történeteket mutat majd be, amihez a legnagyobb színészóriások asszisztálnak.

Ezek lennének hát a 2023 második felében érkező Netflix saját gyártású/forgalmazású filmek, melyeket még idén megnézhetünk.

Ha pedig nem szeretnél lemaradni a sorozatpremierekről sem, akkor semmiképp se maradj le a havonta jelentkező Netflix tartalmakat kilistázó gyűjtésünkről sem. Augusztusban például ezek jönnek:

Lesz mit nézni! – Íme az összes film és sorozat, ami a Netflixre jön augusztusban

×