A DreamWorksnek hála hamarosan újabb game-mel bővül a Shrek videojátékos univerzum, de más mesék karakterei is játszhatók lesznek benne.

2023.07.26. – Íme, egy újabb dicsőséges darab, amivel kibővül a kicsit megkopott Shrek franchise: jön a DreamWorks All-Star Kart Racing, ami, a nevéből adódóan egyébként nem csak a Shrek rajzfilmek karaktereit fogja felvonultatni. A Polygon híre szerint pontosan arra kell gondolni, aminek a cím alapján tűnik a játék: az ikonikus DreamWorks mesehősök ülnek hozzájuk illő, őrült gokartautók volánja mögé, hogy egymással versenyezzenek.

Eredeti? Nyilván nem. De a karakterek listája alapján nagyon szórakoztató darabnak ígérkezik.

Shrek mellett Fiona, Szamár és Csizmás Kandúr is játszható karakterként áll majd rendelkezésünkre. De a listán szerepel a Kung Fu Pandából Po, Tigris és Shifu mester, valamint az Így neveld a sárkányod filmekből ismert Hablaty és Astrid. Ha mindez nem lenne elég, Megaagy és Boss Baby szintén lehet a sofőrödm, hogy az egész még nevetségesebb legyen!

 

Persze minden szereplőnek saját, egyedi gokartja van – Fiona egy hatalmas hagymában ül („az ogre, mint a hagyma”, érted?), míg Szamár egy olyan gokartban, ami úgy néz ki, mint a felesége, a Sárkány. A gyártó Bamtang Games és GameMill Entertainment által kiadott screenshotok alapján a karakterekre szabott gokartokat fejleszthetjük is, és lehetőség lesz osztott képernyős, többjátékos versenyzésre is.

Forrás: GameMill Entertainment

A DreamWorks All-Star Kart Racing Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One és Xbox Series X platformokra várható, valamikor még ebben az évben. A Standard kiadványa 14.000, a digital deluxe version 17.000 forint körüli áron lesz kapható.

Ha meg a meséket néznéd, itt egy csomó Dreamworks kontentet találsz:

Isteni címekkel frissült a SkyShowTime: több mint 60 film és sorozat érkezett

×