Azt hittük, hogy a The Boys sorozat után az Amazon már nem képes emelni a tétet, hiszen mindent láttunk. A spinoff bebizonyíthatja, hogy tévedtünk.

Még az sem kizárt, hogy a The Boys spinoff sorozata, a hamarosan debütáló Gen V képes lesz köröket ráverni az eredeti sorozat brutalitására és beteg ötleteire. Erre utaló jeleket lehet legalábbis felfedezni az Amazon Prime produkciójának új előzetesében, de nem azért, mert sokat mutat.

Épp’ ellenkezőleg.

A GameStarnak köszönhetően már hazai felirattal is nézhető trailerben egy olyan egyetem kampuszán járunk, ahol technikailag kitenyésztik a jövő szuperhőseit, akiket aztán az intézményt szponzoráló cég kiközvetít városok védelmére, persze jó pénzért. El lehet képzelni, hogy ha a magukat elvileg már komolyan vevő, felnőtt hősök azt művelik a The Boysban, amit, akkor mit lehet várni a tök felelőtlenül bulizó utánpótlástól. Még több groteszk baleset, még bizarrabb szex és még meghökkentőbb elhalálozások. Meg gyakran mind a három, együtt.

A Gen V legújabb előzetesében nem is az a legizgalmasabb, amit megmutat, hanem az, amit nem. A legdurvább húzásoknak csak a következményeit látjuk, például éppen azt a pillanatot, ami egy testrész lerobbanása után következik, vagy azt, hogy vagy valaki beszél róla, mit tett. Hát, egy kicsivel se ígér kevesebb vért és kifordult humort, mint a The Boys.

 

A Gen V 2023. szeptember 29-től látható az Amazon Prime-on. Éppen időben jelenik meg ahhoz, hogy a rajongók kapjanak egy kis kiengesztelést, amiért kedvenc sorozatuk, a The Boys negyedik évadának bemutatója az írók és a színészek kiterjedt sztrájkja miatt csúszik.

Persze nem ez az egyetlen, sőt:

Hollywood megbénult – ezeknek a filmeknek és sorozatoknak a forgatása azonnal leállt

×