Valamennyire érthető a felháborodás.

2023.07.24. – Lassan két hete, hogy a Warzone Season 4 Reloaded frissítése megérkezett a szerverekre. Már ekkor egy kifejezetten megosztó változással, újdonsággal találkozhattak a játékosok. A The Boys kollaborációnak köszönhetően a Temp V Field Upgrade különféle képességekkel ruházza fel az Operatorokat. Lézerszem, hatalmas ugrások és energiagömbök kísérik a harcokat minden egyes játékmódban.

Az sem volt titok, hogy rengeteg új csomaggal készülnek a Call of Duty és Actvision designerei. Ezek egy része a klasszikusabb vonalat hordozza, ám néhány kifejezetten elüt ezektől. A színes skineken nem lepődik már meg a játékosok nagy része, ám mostanra már macska Operatorokkal is összefuthatunk Vondel, Al Mazrah vagy épp Ashika pályáin.

Laser cats!!
by u/exileonwoodct in ModernWarfareII

A játékosok már a Fortnite-hoz hasonlítják a Call of Duty-t!

Tény, hogy a lézerszemekkel gyilkoló macska nem igazán a COD világát idézi sokak fejében. A fenti jelenetsor alatt többen az Epic Games játékához hasonlítják a friss COD részeket, módokat. Mások pedig a Modern Warfare II-ért kiadott 60-75 dollárt kérnék vissza. Természetesen pozitív kommenteket is olvashattunk jószerivel, sokak szerint egy kis lazítás nem árt a franchise-nak sem. Nehéz kérdéskör az már biztos, nincs könnyű dolga a designercsapatnak, ha egy-egy új Call of Duty Bundle kiadása a cél.

Szerinted is túl sok már?

Váratlan és kemény Warzone nerf érkezett – A legjobb fegyvereknek annyi?!

×