Fantasztikus játékkiárusítás vette kezdetét az Epic Games Store-ban, ahol nagyon könnyen nagyon sok pénztől lehet könnyes búcsút venni.

2023.07.21. – Bár az Epic Games Store felületére sokan valószínűleg még mindig csak potyázni járnak fel csütörtökönként, néha azért a nagybevásárlást is érdemes megejteni ott. Ugyanis hiába a Steam szédítő évszakos leárazásai, az EGS ebben is próbál felnőni a nagy riválishoz, vagy olykor-olykor még túl is tenni rajta.

Most például elindult az Epic gigantikus nyári játékakciója, aminek nem titkolt szándéka alaposan megkopasztani a játékosokat. Ezt nyilván azok nem bánják csak, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben amúgy sem terveztek nyaralni menni, míg mások remegve nyithatják le az augusztus 3-ig tartó leárazást, nehogy véletlen elverjék a megdrágult Balatonra horvát-szlovén-görög kiruccanásra félretett pénzösszeget.

Pedig érdemes lesz előre betárazni, mert jönnek még gatyarohasztó melegek, amikor érdemesebb a kinti pusztító hőség és napsütés elől a besötétített szobában túlélni. Ezekre a napokon pedig jó, ha akad mivel játszani, amiről az EGS Summer Sale 2023 pénztárcabarát módon gondoskodik.

A nyári vásárban közel 1000 remek játék közül csemegézhetünk, így ki-ki megtalálhatja a fogához való olcsó időtöltést – legyen az közepesen kisebb indie, vagy egy AAA-s alkotás. Sőt, egy csomó friss megjelenésű játék kapott kedvező árcímkét, mint például a

De ezen túl is bőőőőven akad mit kosárba rakni, én például melegen ajánlom a

címeket, ha esetleg még nem játszottál volna velük. Ugyanakkor érdemes neked is átnyálaznod a nyári kiárusítást, több szem többet lát, hátha megakad a tekinteted valami olcsó, de igazán jó szórakozással kecsegtető gyöngyszemen. Az Epic Summer Sale-jét augusztus 3-ig érheted el, szóval nem érdemes húzni-halasztani a dolgot.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Miért fáj olyan iszonyatosan kegyetlenül, ha LEGO-kockára lépsz?

×