Hosszú idő után kiderült, hogy mikor folytatódhat a klasszikus sorozat egy újabb, immáron kilencedik játékkal. Biztosan bővül a franchise.

2023.07.20. – A Resident Evil 4 Remake idei megjelenése óta egyre élénkebb találgatás zajlik arról, hogy pontosan hogyan, mikor, milyen sztorival folytatódik a franchise. A pletykamalom jó ideje forog, de néhány bennfentesnek köszönhetően nemrég kiderült, hogy nem más, mint

Chris Redfield fog visszatérni a Resident Evil 9 főszereplőjeként.

Azt is állították, hogy Chris mellett több más klasszikus karakter, így Leon, Jill és Claire is szerepelni fog, szóval, ha a kiszivárgott infók igazak, akkor egy igazi Resident Evil all-star szereplőgárdával állhatunk majd szemben. A jól értesültek azt is állítják, hogy az akcióra nagyobb hangsúlyt fektetnek majd, mint a horrorra, ami finoman szólva megosztó ötletnek bizonyulhat.

Forrás: Capcom

Az r/GamingLeaksAndRumours subredditen Dusk Golem, az iparág prominens bennfentese azt állítja, hogy a Resident Evil 9 belátható időn belül megjelenik. Dusk Golem a Discordon beszélgetett egy felhasználóval, aki megkérdezte, hogy jövőre számíthatunk-e a Resident Evil 9-re. Erre így válaszolt: „2025, ennyit mondhatok, bár valószínűleg jövőre fogják bejelenteni”.

A bennfentes azt is megszellőztette, hogy „egy nagy Capcom-játékot még ez év végén bejelentenek, és az valószínűleg 2024 őszén fog debütálni”, de ennél többet nem árult el róla. E cikk születéséig a Capcom nem cáfolta, de nem is erősítette meg, hogy Dusk Golem információi hitelesek lennének, így egyelőre kezeljük őket egészséges óvatossággal!

Közben ezen az eshetőségen is érdemes elmerengeni:

Brutálisan pusztító lenne John Wick a Resident Evil 4-ben

×