Úgy tűnik, hogy az Amazon kiszivárogtatott egy vadonatúj King Kong játékot.

2023.07.20. – Nem igazán mondhatnánk, hogy olyan nagy aktualitása lenne mostanában egy King Kong játéknak, ám úgy tűnik, hogy mégis készül egy. Erre ráadásul nem egy hivatalos bejelentés formájában derült fény, hanem szokás szerint az Amazon szivárogtatott, amikor oldalára felkerült a játék.

A Skull Island: Rise of Kong a jelek szerint PS5-re, PS4-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re érkezik – derült ki az spanyol Amazon alapján (köszi Gematsu).

 

A játékban TPP nézetben láthatjuk majd a karakterünket, Kongot, akivel megbosszulhatjuk a szüleink halálát – olvasható a játék leírásában.

„Győzd le az ősi vadállatokat és főellenséged csatlósait, hogy a Koponya-sziget jogos királya legyél. Szeld át a titokzatos szigetet, és fedezd fel a benne rejtőző történelmet és titkokat, miközben mocsarakra, vízesésekre, dzsungelekre és barlangokra bukkansz, amelyek tele vannak állatokkal” – folytatódik a leírás.

A Skull Island: Rise of Kong ha minden igaz, 2024 végén jelenik meg, remélhetőleg hamarosan be is jelentik. Mondjuk már minek?

Ezt láttad?

Tessék: Ennyire járt jól a Netflix a jelszómegosztás betiltásával

×