Ezt már korábban megjósoltuk.

2023.07.19. – A Warzone 2 Ranked megérkezésekor kifejezetten kevés tiltást élvezhettünk. Említésre méltó volt a Riot Shield, pár tárgy és jármű kikerülése, illetve néhány játékmechanikai változtatás. Fegyverkorlátozásokat nem is kaptunk, mely a Modern Warfare II szigorú szabályainak ismeretében kifejezetten nagy meglepetés volt. Arra azonban számítani lehetett, hogy a Béta időszak tapasztalatai alapján folyamatosan igazítják majd ezeket a fejlesztők.

A Season 4-es frissítés után ismét megszólalt a Treyarch. Akkor a KV Broadside, A Dragon’s Breath Ammo és az Explosive Ammo került tiltólistára. A Season 4 Reloaded után ismét időszerű volt, hogy összeüljön a kompetitív és fair meccsekért felelős csapat.

Nézzük is, hogy mit nem lehet használni Warzone 2 Rankedben!

A Thermal Scope-ok és a fenti trió után ezúttal két pisztolytól búcsúzhatunk. Ezek listája a következő:

  • X13 Auto
  • Basilisk

Jelenleg a földön még esélyes, hogy megtalálhatjuk ezeket, hiszen a Treyarch legutóbb is csak picit később nyúlt a Ground Loothoz, ezen nem kell meglepődni, ha ismét így lenne. Fontos kiemelni, hogy ezeket a változtatásokat egy konkrét bizottság elemzi és hozza meg, így biztosan nyomos okuk volt a fejlesztőknek a lista bővítésére. Elméleti síkon a tiltott tárgyak visszatérhetnek a jövőben, ám eddig erre még nem igazán volt példa.

Lesz miből választani – Ezekkel a fegyverekkel találkozhatunk az új Call of Duty-ban

 

×