Örömteli hírrel gazdagodhattunk.

2023.07.18. – A július közepe igazán izgalmas a Call of Duty rajongóknak eddig. Nem csak a Microsoft – Activision-Blizzard felvásárlás borzolta fel a kedélyeket, de rengeteg leak is napvilágra került a Modern Warfare III-ról. Ismerjük az új fegyverek egy részét, de korábbi funkciók visszatérését is biztosra vehetjük. Úgy tűnik azonban, hogy ezúttal már hivatalos helyről megerősített információk is érkeznek.

A Call of Duty munkatársai, beszéljünk programozókról vagy marketingesekről jól ismerik a közösségi felületeket. Ők is tisztában vannak azzal, hogy az elmúlt órákban rengeteg szivárgás lepte el a különböző platformokat a 2023-as címmel kapcsolatban. Általában nem szoktak ezekre reagálni, ám úgy tűnik, hogy ők is irányt váltottak, sőt, a saját céljukra használják fel a generált hype-ot.

Átkerülnek a fegyverek és skinek is az új játékba? Nagyon úgy tűnik!

A Call of Duty hivatalos fiókja egy meglehetősen egyértelmű kérdést tett fel Twitteren: „Átkerüljenek a MW II Operatorok, fegyverek és a skinek/csomagok a 2023-as Call of Duty-ba„? A poén az egészben, hogy csak igennel lehetett válaszolni. Ez egyrészt megerősíti, hogy tényleg átkerülnek a fentebb megnevezett elemek az új címbe, így bátran vásárolhatunk a Store-ban. Másrészt pedig a Sledgehammer Games retweetje sem véletlen, hiszen a pletykák alapján ők felelősek a 2023-as COD-ért. Most már csak tényleg a hivatalos leleplezés maradt hátra.

Rengeteg minden visszatér – Biztató információk érkeztek a 2023-as Call of Duty-ról

×