A 13.13-as ciklusban három váratlan karakter vezeti az alsó ösvény legjobbjainak rangsorát a U.GG statisztikái szerint.

A 13.13-as ciklusban Karthus, Seraphine és Ziggs jelenleg vezeti az alsó ösvény legjobbjainak rangsorát a U.GG statisztikái szerint. Ez a három AP karakter általában a középső sávban vagy a támogató szerepkörben látható, de most úgy fest, az utóbbi időben új otthonra találtak.

Karthus már egy ideje az alsó sávban teszi a dolgát, az utolsó öt ciklus közül háromban tartja a legjobb győzelmi arányt az összes alsó sávos bajnokkal szemben. A pályán bárhonnan fenyegetést jelent végső képességének, a Requiemnek köszönhetően. Így miközben halmozza magára a goldot valamelyik side lane-en, a társainak is segíteni tud bődületes sebzésével.

Seraphine páratlan hatótávolságának és tömegkontrolljának köszönhetően biztonságban farmolhat, miközben folyamatosan sebzi az ellenfeleket. A mérkőzés kései szakaszában erős gyógyító képességeivel felvértezve életben tudja tartani csapattársait. Sokszínű karakter, akinek csak jót tesz a töménytelen gold és farmolás. Egyszerre offenzív és kiváló defenzív választás.

Bár nem rendelkezik a legerősebb korai játékpotenciállal, Ziggs mostanában egyre többször bukkan fel a carry pozíciójában. Állandóan zónázza az ellenfeleket, ezzel ellehetetlenítve őket a farmtól, ha tehát hypercarry bot kompozíció ellen játszik a csapat, Ziggs meg tudja oldani, hogy ne tudjon beindulni az ellenfél terve.

Persze ahhoz, hogy mindez működjön, kell egy csapat. Ha ezt a három karaktert akarjuk az alsó ösvényre carry pozícióban mozgatni, bizony szükség lehet egy komoly AD sebzéssel operáló karakterre, hogy ellensúlyozza az AP arányt a csapatharcokban. Ám ha ez megvan, a statisztikák szerint az előbb említett triónál keresve sem lehet jobb carryket találni.

Ezt olvastad már?

Pofátlanság: ebben a 8 játékban alapvető dolgokért is fizetni kell

×