Egy egészen fagyos hangulatú kalandjátékra lehet ingyen lecsapni, de érdemes lehet sietni.

2023.07.17. – Nem csak az Epic Gamesre és a Steamre érdemes fellátogatni, ha ingyen játékra fáj a fogunk, hanem alkalomadtán a GoG-ra is, ahol ritkábban, de szintén potyázhatunk magunknak valami igazán érdekeset. Most például egy szó szerint vérfagyasztó horrorkalandra rámolhatunk rá, ha elég gyorsak vagyunk.

A GoG-on (július 17.) hétfő estig teljesen ingyen adják a The Whisperer című horrorisztikus kalandjátékot,

ami egy meglehetősen fagyos kanadai tájon próbálja alaposan bekullantatni az óvatlan játékost. Persze point & click kalandjáték lévén nem érdemes jump scare-féle ijesztgetésekre számítani, a The Whisperer sokkal inkább az atmoszférájával és a misztikus, rejtélyes rémségekkel tarkított történetével hozza a frászt az emberre.

Üröm az örömben, hogy az egészet egyetlen óra alatt végig lehet remegni. Ennek mondjuk megvan az oka: mindez igazából csak az előjátéka, a prológusa annak, ami a nem kevésbé para Whispering Valley-ben vár ránk, ami 70 évvel a The Whisperer cselekménye után veszi fel a fonalat. Itt jó hírként említendő, hogy a „nagyjáték” épp akciós, amit mindössze 2800 forintért (7,7€) meg lehet vásárolni.

Nem állítom, hogy ez lesz minden idők legjobb horrorkalandja, de talán még a legkiemelkedőbbek toplistájára sem nagyon férne fel, de ingyen – illetve ilyen nyomott áron – több, mint remek kikapcsolódás.

De ezekről sem érdemes lemaradnod:

Akciófigyelő | 9 remek és szórakoztató játék INGYENES a Steamen

×