Érdemes iparkodni, mert a remek ajánlatra július 31-ig bezárólag lehet lecsapni.

2023.07.17. – A szemfülesebb PlayStation tulajdonosok már kiszúrhatták a Sony legújabb akcióját, amelyben legfeljebb hat havi Apple TV+ hozzáférésre lehet igényt tartani – méghozzá ingyen. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne feltételhez kötve a dolog: kizárólag PS+ tagság birtokában lehet igényelni az ajándékot, amiért a játékszolgáltatás díján felül egyetlen fillért sem kell kicsengetni.

A hívogató kollaboráció július 31-ig tart, azaz addig lehet igényelni a fél évnyi Apple TV+-t, amihez továbbá le kell tölteni a film és sorozat streaming szolgáltatás konzolos alkalmazását. Ezt viszont iPhone-nal is ki lehet bekkelni, mindössze csak egy Apple ID-felhasználót kell regisztrálni, vagy bejelentkezni a már meglévőbe, majd PlayStationön az akciót kiválasztva TouchID vagy FaceID funkciót használni képes mobilon beolvasni a képernyőn megjelenő QR-kódot.

Arra viszont figyeljünk, hogy melyik generációs konzolon igényeljük az ingyen Apple TV+-t: PS5-ön ugyanis 6 hónapot, míg PS4-en mindössze 3 hónapot kapunk ajándékul.

Sőt, az akciót össze is lehet vonni az Apple TV+ saját egyhetes próbaidőszakával is. Ehhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a szolgáltatás hivatalos oldalára, majd az ingyenes próbaidőszak kiválasztásával regisztrálni rá. Ezután PlayStationön ugyanezzel a profillal belépve hozzáadhatjuk a 3-6 hónapot.

Az ajánlattal egyébként elég sokat, összesen 16.740 forintot úszhatunk meg, hisz alapjáraton 2790 forintot kérnek el egyetlen hónapért cserébe. Ez idő alatt pedig olyan remek sorozatokat darálhatunk le, mint például a

Ezt is érdemes elolvasnod:

Hollywood megbénult – ezeknek a filmeknek és sorozatoknak a forgatása azonnal leállt

×