Ennyiért még sosem vásárolhattuk meg a magyar játékfejlesztés egyik legnagyobb klasszikusát.

2023. 06. 19. – A Fanatical akcióira mindig is fokozottan érdemes volt odafigyelni, hiszen sokszor olyan olcsón kínálnak kifejezetten remek játékokat tartalmazó csomagokat, hogy a vásárlás után egyenesen bűntudata lesz az embernek.

Ott van például a „Fight, Shoot, Survive Bundle„, amiben 2900 forintért rámolhatunk be mindenféle király zombis játékot, vagy akár a „Dystopian Dreams” csomag, amelyben 900 forinttól 2000 forintig juthatunk igen különleges disztópikus és/vagy sythwave stílusú indie címekhez. Na meg ott van a jelen cikk indikátora is, egy egyszerű tripla pakk, amiben mindösszesen 373 forintért cserébe zsákolhatunk be 3 remek Steam-játékot.

Amiért olyan nagyszerű ez az ajánlat az az, hogy a három játék egyike a valaha készült egyik legjobb magyar fejlesztésű videojáték, a nyúl-malac háborút viccesen bemutató S.W.I.N.E..

Sőt, nem is az idén 22 éves kiadásra, hanem a 2019-ben kiadott HD Remasterre csaphatunk le, ami teljesen feljavított és átdolgozott textúrákkal, részletesebb egységmodellekkel, kezelőfelülettel, 4K felbontással és 16:9-es képaránnyal modernizálja a magyar kult-klasszikust. Ha pedig mindez nem volna még éppen elég, akkor a feljavítást végző Kite Games csapata fantasztikus bónusztartalommal is készült, aminek nem csak az eredeti játékzene és egy igen pofás korábban sosem látott anyagokat tartalmazó művészeti album a része, de egy komplett dokumentumfilmet is kapunk, amiben a S.W.I.N.E. eredetét és újjászületését mutatják be.

És igen, a HD Remaster a legendássá vált magyar szinkront is tartalmazza!

Nem nehéz utánaszámolni, hogy ha a kompett pakkot 370 forintért vesztegetik, akkor a magyar, eredetileg a néhai Stormregion munkáját dicsérő játékcsoda alig több, mint 120 forintba kerül, ami már-már egy rablással ér fel.

Külön sajnos nem fogjuk tudni megvenni, de szerintem senki sem fog bánkódni + 250 forint miatt, amiért cserébe amúgy két szintén érdekes játék: az FPS-ek legszebb időszakait idéző retro vibe-ot árasztó UNLOVED, illetve a gyerekkorunk „meccsbokszozásait” játékos köntösbe ültető REKT! High Octane Stunts üti a markunk.

Az akciónak a júliusi hónap végén vége szakad, hacsak nem kapkodják el addig az összes kulcsot, melyeket a Steamen fogunk tudni beváltani. Szóval nem érdemes sokat ülni fölötte – sipirc vásárolni a Fanaticalra ITT!

Mindeközben a Steam ingyenességeiről sem érdemes megfeledkezni:

Akciófigyelő | 11 (!!!) fantasztikus játékot rámolhatsz be INGYEN a Steamen

 

 

×